Rose Hosting Фулл Ревиев


Хостинг ружа Детаљи

Зашто одабрати Хостинг ружа?

  • Trust Pilot Оцењено Хостинг ружа - 4.5
  • Више опција плаћања - 4
  • Разноврсни пакети - 26

Rose Hosting Локације сервера

Rose Hosting Servers in St. LouisСеинт Луи Rose Hosting Logo
Domains
.com
$18.95 /Годишње
Сви детаљи
SSL
RapidSSL Standard
$25.85 /Годишње
Сви детаљи
SSL
Comodo Essential SSL
$29 /Годишње
Сви детаљи
SSL
Thawte SSL 123
$35 /Годишње
Сви детаљи
SSL
GeoTrust QuickSSL Premium
$64 /Годишње
Сви детаљи
SSL
RapidSSL WildcardSSL
$107 /Годишње
Сви детаљи
SSL
GeoTrust TrueBusinessID
$95 /Годишње
Сви детаљи
SSL
Comodo Essential Wildcard SSL
$96 /Годишње
Сви детаљи
VPS
SSD 32 VPS
$399.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    12 Језгра
  • РАМ
    32GB Меморија
  • ДИСК
    400GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Наменски ИПС
    1
  • Панели
    CPanel, DirectAdmin
SSL
GeoTrust TrueBusinessID EV
$170 /Годишње
Сви детаљи
SSL
Thawte Web Server SSL
$82 /Годишње
Сви детаљи
VPS
SSD 24 VPS
$299.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    10 Језгра
  • РАМ
    24GB Меморија
  • ДИСК
    300GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    12TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
  • Панели
    CPanel, DirectAdmin
Dedicated Server
1/4 Server
$299 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    14 Језгра
  • РАМ
    24GB Меморија
  • ДИСК
    500GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    3TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
VPS
SSD 12 VPS
$149.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    6 Језгра
  • РАМ
    12GB Меморија
  • ДИСК
    160GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    10TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
  • Панели
    CPanel, DirectAdmin
VPS
SSD 8 VPS
$99.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    4 Језгра
  • РАМ
    8GB Меморија
  • ДИСК
    120GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    8TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
VPS
SSD 4 VPS
$74.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    3 Језгра
  • РАМ
    4GB Меморија
  • ДИСК
    80GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    6TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
VPS
SSD 2 VPS
$49.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    2 Језгра
  • РАМ
    2GB Меморија
  • ДИСК
    50GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    4TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
VPS
SSD 1 VPS
$24.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    1 Језгра
  • РАМ
    1GB Меморија
  • ДИСК
    30GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    2TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
Dedicated Server
Full Server
$1199 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    56 Језгра
  • РАМ
    96GB Меморија
  • ДИСК
    2TB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Наменски ИПС
    1
Dedicated Server
1/2 Server
$599 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    28 Језгра
  • РАМ
    48GB Меморија
  • ДИСК
    1TB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    10TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
Dedicated Server
1/3 Server
$399 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    18 Језгра
  • РАМ
    32GB Меморија
  • ДИСК
    667GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    6TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
Shared Hosting
SSD Basic Out of Stock
$7.15 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    4GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    300GB Проток
  • Панели
    CPanel, DirectAdmin, WHM
Shared Hosting
SSD Ultimate
$22.45 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    20GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    2TB Проток
  • Панели
    CPanel, DirectAdmin, WHM
Shared Hosting
SSD Business
$13.45 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    10GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    1TB Проток
  • Панели
    CPanel, DirectAdmin, WHM
SSL
Thawte Wildcard SSL Certificate
$285 /Годишње
Сви детаљи
VPS
SSD 16 VPS
$199.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Процесори
    8 Језгра
  • РАМ
    16GB Меморија
  • ДИСК
    200GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    12TB Проток
  • Наменски ИПС
    1
  • Панели
    CPanel, DirectAdmin

Rose Hosting Преглед хостинга 2021

Комплетан преглед Хост ме Хост

Изузетан хостинг који испуњава све захтеве

РосеХостинг је компанија која својим клијентима пружа висококвалитетне услуге од 2001. Није ни чудо зашто они и даље послују. Њихове услуге су опсежне и једноставне за употребу за свакога ко тек почиње са веб страницама. Нуде одличну техничку подршку и цене су им разумне. Неке од њихових функција нису доступне у другим компанијама. Солид стате дискови (ССД) су одличан пример. Чак имају и дељене хостинг сервере! Сајт је веома цењен у свету веб хостинга. Пуно сам читао о томе и није било ниједне негативне критике. РосеХостинг може бити одличан избор, било да тражите блог који ћете поделити са својом породицом или ако желите да направите веб локацију која привлачи стотине хиљада људи.

Високо време рада и поузданост

Уживајте у 100% продуженом раду

РосеХостинг се може похвалити 100 -постотном гаранцијом продужења рада. Ово је прилично изванредно. Иако изгледа сјајно на папиру, РосеХостинг не може понудити 100% непрекидног рада. РосеХостинг обећава поновно покретање сервера само када је то апсолутно неопходно и планираће то унапред. Можете поднети карту да бисте добили надокнаду за време док ваша веб страница није радила (што неће дуго трајати) и новац ће бити приписан вашем рачуну.

Ово су карактеристике

Врхунска технологија и карактеристике

За сваког вебмастера са искуством, прва ствар коју треба приметити на ССД-овима на њиховим серверима је та што их нуди. Солид-стате дискови, најновија технологија за складиштење података, 10 пута су ефикаснији од традиционалних чврстих дискова за писање и читање. Солид-стате дискови не садрже покретне делове па је мања вероватноћа да ће отказати, што може довести до веће стабилности. Они такође нуде недељне резервне копије и најновији софтвер цПанел или ДирецтАдмин. РосеХостинг нуди веб хостинг за све нивое веб локација, од почетног до напредног.

Помоћ

Техничка подршка доступна 24/7/365

Техничка подршка РосеХостинг -а стекла је солидну репутацију. Можете их контактирати путем е -поште и карте за подршку 24/7/365. На већину захтева за подршку одговара се у року од неколико минута. Ово је брже од било које друге хостинг компаније, па чак и брже од телефонске подршке. Још је боља чињеница да је тим за техничку подршку ове компаније изузетно образован. Њихови тимови за техничку подршку могу брзо решити проблеме за кориснике, чак и ако нису повезани са хостингом.

Прицинг

За одређивање цена користе се индустријски просеци.

РосеХостинг није једина компанија која се истиче у овој области. Иако не наплаћују превише, већина услуга је у оквиру индустријских норми. Ово може изгледати као приступачна цена с обзиром на то да добијате много додатака и других погодности. Међутим, закључак је да цене нису нечувене.

Резиме

Сваки ниво веб хостинга је изузетан

Ово је сјајна компанија са којом можете да се бавите ако тражите веб хостинг. Ова компанија је добро успостављена на тржишту и неуморно је радила на томе да остане у току са технологијом и корисничком услугом. Они нуде услугу једноставну за употребу која је често укључена у ваш основни пакет. РосеХостинг је одличан избор за хостинг, без обзира на ваше потребе. РосеХостинг има предности.

  • Сви веб сервери подржавају ССД чврсте дискове
  • 100% гаранција за време рада
  • Изузетна корисничка услуга
  • Најновија технологија

Цонс

  • У ценама нема ништа необично
  • Само веб сервери са седиштем у САД

Цене хостинга ружа

Домене
Пакет Цена
.цом $18.95
ВПС
Пакет Цена Простор на диску РАМ Проток Оперативни систем Наменски ИПС Број ЦПУ-а Панели
ССД 1 ВПС $24.95 ССД30ГБ 1ГБ 2ТБ linux server plane 1 1
ССД 2 ВПС $49.95 ССД50ГБ 2ГБ 4ТБ linux server plane 1 2
ССД 4 ВПС $74.95 ССД80ГБ 4ГБ 6ТБ linux server plane 1 3
ССД 8 ВПС $99.95 ССД120ГБ 8ГБ 8ТБ linux server plane 1 4
ССД 12 ВПС $149.95 ССД160ГБ 12ГБ 10ТБ linux server plane 1 6 ЦПанел, ДирецтАдмин
ССД 16 ВПС $199.95 ССД200ГБ 16ГБ 12ТБ linux server plane 1 8 ЦПанел, ДирецтАдмин
ССД 24 ВПС $299.95 ССД300ГБ 24ГБ 12ТБ linux server plane 1 10 ЦПанел, ДирецтАдмин
ССД 32 ВПС $399.95 ССД400ГБ 32ГБ Унметеред linux server plane 1 12 ЦПанел, ДирецтАдмин
Наменски сервер
Пакет Цена Простор на диску РАМ Проток Оперативни систем Наменски ИПС Број ЦПУ-а
1/4 Сервер $299 ССД500ГБ 24ГБ 3ТБ linux server plane 1 14
1/3 Сервер $399 ССД667ГБ 32ГБ 6ТБ linux server plane 1 18
1/2 Сервер $599 ССД1ТБ 48ГБ 10ТБ linux server plane 1 28
Пун сервер $1199 ССД2ТБ 96ГБ Унметеред linux server plane 1 56
Дељени хостинг
Пакет Цена Простор на диску Проток Оперативни систем Број сајтова Панели
ССД Басиц нема на лагеру $7.15 ССД4ГБ 300ГБ linux server plane 1 ЦПанел, ДирецтАдмин, ВХМ
ССД Бусинесс $13.45 ССД10ГБ 1ТБ linux server plane 5 ЦПанел, ДирецтАдмин, ВХМ
ССД Ултимате $22.45 ССД20ГБ 2ТБ linux server plane 20 ЦПанел, ДирецтАдмин, ВХМ

Више врста плаћања

Различити купци воле да плаћају на различите начине, а Росе Хостинг вам омогућава да их све прихватите


Rose Hosting - credit
Rose Hosting - MasterCard
Rose Hosting - debit
Rose Hosting - prepaid cards
Rose Hosting - paypal

Ружа домаћин неколико речи

Линук ВПС са ниским трошковима, са подршком од 24к7 у САД-у, бесплатним недељним резервним копијама, бесплатном миграцијом веб страница и 99,99% времена рада

54 Коментари

Brian Brown

Feb 24, 2015 11:36
If you are new in the hosting business like me, RoseHosting is the right choice for you. Their support has answered promptly all my questions and was able to walk me through solutions to all issues with my website. Thank you so much!

Joshua

Jan 20, 2015 11:55
Одлична подршка!
Пре две године сам прешао на Росе Хостинг због проблема са претходним хостинг провајдером. Све моје странице раде без застоја, а годинама нисам имао проблема са РосеХостингом. Обожавам њихову подршку за ћаскање уживо која је доступна 24 сата дневно, 7 дана у недељи

Caroline

Jan 09, 2015 05:37
Одлично за програмере!
Прошле недеље сам започео нови пројекат за клијента и мој пријатељ ми је рекао о овој сјајној компанији и колико су брзи и поуздани њихови ССД сервери.

Дакле, пријавио сам се и заиста, њихове услуге су прилично солидне, сервери су заиста брзи и подршка је изванредна. Волео бих да сам могао да знам РосеХостинг раније у свом животу, јер су они заиста супер :)

Jonathan

Dec 26, 2014 10:48
Најбоља подршка
Ако немате искуства са хостовањем сопствене веб странице, РосеХостинг је прави избор за вас. Њихова техничка подршка је најбоља. Увек врло љубазни и услужни. Њихов цхат уживо је диван за решавање проблема.

Niko Kovac

Dec 15, 2014 11:05
Сјајно!
Ја сам РосеХостинг купац скоро годину дана и мој ВПС ради савршено. Јуче сам поднео карту за подршку и они су решили мој проблем за мање од 10 минута, што је заиста импресивно. Већ препоручено пријатељима!

Carlos Villagran

Dec 03, 2014 11:33
Recently I decided to move to RoseHosting and I needed to move a pretty complex website to my new server. They did the migration for me very fast and easy, without any downtime. Their support is amazing. I'm very impressed. Thanks Rosehosting

Dawid

Nov 08, 2014 01:05
РосеХостинг камење
Током протеклих неколико година испробао сам низ различитих добављача услуга хостинга, а РосеХостинг их је све на челу. Они су професионални, упућени и врло спремни да вам помогну у било чему. Топло препоручујем РосеХостинг свима којима је потребан управљани ВПС.

Angel

Sep 28, 2014 11:11
Одлична подршка
Ја хостујем своју личну веб страницу са Росехосинг.цом и морам рећи да сам веома задовољан њиховом техничком подршком. Презадовољан сам купац и препоручићу ову компанију за веб хостинг свим својим колегама и пријатељима. Такође, могу да препоручим Росехосинг.цом свим појединцима и предузећима којима је потребан моћан сервер за своје веб локације.

Boris Brown

Mar 07, 2015 12:00
Најбољи икада!
Услуга РосеХостинг-а је врхунска. Не могу довољно да похвалим њихову техничку подршку. Увек су брзи, љубазни, услужни и невероватно упућени. Дефинитивно најбољи домаћин којег сам икада користио и свакако бих препоручио РосеХостинг својим пријатељима.

Andriy Koval

Sep 15, 2014 07:13
Најбоља компанија за веб хостинг
Откад сам се придружио РосеХостинг-у, никада нисам приметио било какав застој. Морам да признам да имају најбољу корисничку подршку коју сам икада имао и да су њихови ВПС хостинг планови веома приступачни. Веома сам задовољан.

Tim

May 30, 2014 01:31
Росехостинг.цом је најбољи!
Недавно сам мигрирао своју веб страницу на Росехостинг и сада је више одговоран. Процес миграције извршен је глатко и професионално. Такође, корисна подршка је од велике помоћи. Препоручујем ову компанију свима.

Cassandra

Mar 18, 2014 10:02
Корисничка служба је била шокантна.
Мислим да не траже нове купце. Разговарао сам са подршком за ћаскање уживо и он је изузетно споро одговарао на моја питања.

Тврдио је да послују 13 година. Једна од страница на веб локацији и даље изгледа као образац. Испитивао сам га у вези са веб страницом коју ме није разумео и „могу вам помоћи само у питањима продаје / подршке“.

Оставио ме да чекам толико дуго. Не бих желео да консултујем ту „подршку“ ако бих имао проблема!

Mike

Oct 12, 2013 06:46
глатка миграција
Недавно сам пребацио свој вордпресс блог на Росехостинг.
Процес миграције био је врло гладак и њихова техничка подршка је била од велике помоћи и одговарала је.

Могу их само похвалити због одличне услуге.

Ben

Oct 08, 2013 12:56
Одлично хостинг искуство.
Последњих неколико година био сам запањен професионалношћу и знањем линук-а особља росехостинг.цом. Они су заиста класа изнад свих осталих. Цене нису тако ниске као што бих волео да јесу, али душевни мир се свакако исплати. Препоручено.

Bruke Charlemagne

Oct 18, 2014 10:32
Одлична услуга!
Са РосеХостингом сам више од годину дана и они ме и даље одушевљавају. Без сумње, РосеХостинг је најбоља компанија за хостинг коју сам користио. Њихова подршка је изузетно брза и стрпљење са свим мојим питањима. Мој сервер је брз и стабилан и моји клијенти су задовољни. Поврх тога, цена је врло прихватљива. Хвала ти РосеХостинг.

Travis

May 17, 2015 05:31
Одлична услуга за новац
Придружио сам се Росехостинг.цом пре 8 месеци и веома сам задовољан њиховом услугом. Прво, цена коју плаћам за свој ВПС хостинг план је веома приступачна. Сервер је брз и врло поуздан. Коначно, имам роот приступ свом серверу (променио сам неколико хостова јер нисам могао ССХ на свој сервер користећи роот налог) и коначно, могу сам да конфигуришем ствари. Корисничка подршка је једна од најбољих, загарантована. Могу се ослонити на њихово знање сваки пут када треба да инсталирам или конфигуришем нешто што ми је над главом. Свакако се препоручује!

Paul Hogan

Jun 18, 2014 06:54
Невероватна подршка!
Пребацио сам своје веб локације на Росехостинг због различитих проблема са сервером које сам имао са претходном хостинг компанијом и то је био прави избор. Њихови одговори су брзи, а подршка уживо је невероватна. Ови момци прелазе и даље раде са мном док се проблем не реши. Росехостинг је у потпуности премашио моја очекивања. Хвала вам!

Franco Guzman

Dec 01, 2015 04:45
изузетно задовољан услугом
Генерално, изузетно сам задовољан услугом коју сам добио од Росехостинг-а и препоручио бих их свима који траже поуздан хостинг.

Nov 07, 2015 06:22
I am glad that I switched to Rosehosting. They do the website migration for you. Live chat 24/7. Extremely helpful.

Feb 13, 2019 12:50
Avoid this provider at all cost. We are a small non-profit Association that had our web site developed then hosted with RoseHosting. The site cost us about $3000. Once this site was installed we set up auto-pay and they continued to bill us annually with no problems. When our credit card on file expired in January after the 3rd year of auto renewing; they sent automated email reminders which were not received on our side. We were advised by some of the association members in early February that our site was down. We followed up with Rose Hosting immediately and their billing and support said they had deleted all of our data and there was no way for us to pay a re-reinstatement fee to have our site and data restored. This was done on the 27th day of January. Also, they had made no effort...

Apr 11, 2017 05:33
Приступачни веб домаћин
Одлична подршка и подешавање. Већ дуго користе РосеХостинг и сјајни су у свим аспектима корисничке подршке и нивоа услуге. Могу препоручити изузетно високо. Бриан - врло користан и ефикасан. Увек ми је помагао кад сам погрешио неколико пута или је требало нешто брзо да урадим.

Ashley

Mar 26, 2017 10:51
Брз сервер по повољној цени. Техничка подршка 10+
Придружио им се прошлог месеца. Затражио сам Нгинк и ПХП 7 и момци из техничког одељења су ми одмах помогли. ССД 8 ВПС сервер је заиста брз иако на њему користим 10+ Магенто и ВордПресс сајтова.

Dec 24, 2016 10:09
Њихова техничка подршка је луда за помагањем људима
Њихова техничка подршка је луда за помагањем људима. Све су мигрирали готово без застоја и оптимизовали моју веб локацију да би имала бољи учинак. После тога имао сам неколико прилагођених захтева и учинили су све без додатне награде. Моји купци су сада срећни.

Dominic Warner

Dec 20, 2016 07:34
Настави са добрим радом!
Препоручујем овог домаћина јер сам клијент више од две године. Техничка подршка је врло брза, али је потребна само због мог недостатка знања, а не због проблема са услугом. Засад нема застоја и врло је једноставан за коришћење хостинга!

Nov 02, 2016 05:51
I am always impressed with how quickly RoseHosting's tech support responds to my inquiries. They are always helpful, friendly and knowledgeable.

Oct 04, 2017 09:51
After almost six months with rosehosting, I felt the need to spread the word on the outstanding quality I've had so far. The server has been great, and the support is even greater. Glad i left my old provider!

Aug 18, 2016 08:02
I have been with RoseHosting for well over 2 years now, and they have been fantastic all the way. The support is amazing, friendly, very knowledgeable and fast to respond. Also, their services are well priced for the amount of services they offer.

Highly recommended!

May 27, 2016 04:40
Great service with excellent customer support. So far a very good experience!!!

Thank you so much, ROSEHOSTING!

Apr 16, 2016 10:56
I am with RoseHosting for a week and I already know that I will stay here for a long time. They have superb technical support!

Mar 11, 2016 08:08
Great service. The plans have good prices and include fully managed support. I like that the technical support is available through live chat 24/7 so I can always find answers to my questions without waiting for hours. The ticket system is fast too. The admins reply within minutes depending on the problem. All in all, this hosting provider is excellent. Recommended.

vitorio

Mar 09, 2016 02:10
најбоље искуство са хостингом. То је само људско
најбоља услуга у мом несрећном искуству са добављачима услуга хостинга. Још увек му отварам очи да покуша да поверује. ако наставе да пружају ову услугу и увек могу да претпоставе да ће ускоро добити цело тржиште. Запослио сам службу ујутро и тражио сам да инсталирам 2 апликације. 2 сата је успешно завршено. Честитам

-hidden-

Feb 01, 2016 04:57
најбољи тим за техничку подршку
РосеХостинг има убедљиво најбољи тим за техничку подршку који сам икада видео. Последњи пут када сам контактирао тим за подршку, тражио сам да се мој ПХП ажурира и то је учињено за мање од 15 минута.

Sep 07, 2016 06:30
I've gotta say - I've been thrilled with RoseHosting so far! I'm a very happy new customer. Keep up the great job guys!

Dec 29, 2015 06:16
The plan is not listed here but I am completely satisfied with the performance and the price. The resources are guaranteed. Also, the support is available 24/7.

julio cotti

May 07, 2020 11:30
Rose Hosting is the best hosting I used, great service! Julio From Argentina, South America.

Jay Brokers

Jun 23, 2017 12:38
Been with Rose Hosting for about 1 year. I am extremely impressed with them. The uptime is the best I've ever encountered with a hosting company. Any questions are promptly answered in the support tickets. I cannot imagine a better hosting company that Rose Hosting.

Mera India

Aug 07, 2017 12:10
They are the best. I was new and they answered me each and every question. 24/7 online. What else you want?. They helped me to set up everything including set up email address. THEY ARE THE BEST.

Richard

Feb 08, 2018 03:01
It's weird. For literally every hosting company there are thousands of 5 star reviews for them, so it is virtually impossible to figure out if they are actually great or not. I have had hosting with a number of hosting companies now. Every single one has pushed me from shared hosting, to VPS to increasing my VPS, so I have gone from paying around a few pounds a month to over a hundred pounds a month with still hit and miss functionality. I switched to Rose hosting as the tier I was on with my previous host was costing me well over a hundred pounds and I was still being advised to upgrade as the issue was apparently my site. Well the Rose hosting option was around £50 a month cheaper and offered greater storage and memory so I switched. It has been brilliant. Not a single issue fro...

Taylor Thomas

Mar 22, 2018 09:51
Amazing support. I managed to completely mess up our live Odoo database, shutting down all of our production and fulfillment systems, and they responded promptly. I don't know what I would have done without their support! Highly recommended.

oaoztop

Sep 01, 2018 10:32
I am VERY happy tecnical support of rose hosting. Agents are very friendly. They are trying their best to help customer. Excellent Service.

Shrimpette

Sep 04, 2018 11:14
I have used Rosehosting for the last 3 years and their service has been excellent. I would not hesitate to recommend this hosting service, for newbies like me (who dabbles but has no formal training and uses their tech support to manage all the difficult stuff) to an experienced user who wants complete freedom to manage their server the way they want to. I have used Rosehosting tech support to install SSL, to ask silly questions in the middle of the night (including a memorable occasion when I upgraded my maria database and lost all my info!) and they are always polite, efficient and responsive.

Richard Jasmin

Sep 18, 2018 05:24
absolute crap. never fixes anything. doesnt know http from an ip address..its always about the ip address...yours or thiers..problem has nothing to do with an IP address- but they insist on asking anyways bc theyre so dumb and script kiddied. doesnt know jack about setup nor hosting of websites. Doesnt install web panels at all- you have to ask for them. They are not preconfigured on the server images. Does not offer LAMP- offers LAMP as a "feature" of the operating system. Its up to you to setup and install the full taco. Ive been hosting for years- 7 companies and 13 complaints to ICANN for a domain that according to copywright law is legally my IP. Wants to vendor lock it in again by updating ICANN. I refuse the lockout. needs to hand over my domain, its keys etc at once -before...

Angelita Soto

Oct 16, 2018 02:53
The best team ever, they helped me in all the process, I have a great experience working with them, the server runs quicky and the efficiency of the team is remarkable, I am glad to have them as part of my team. thank you very much! Angela

Samuel P

Feb 17, 2019 03:01
== Review last updated 26th May 2019 == We signed up with RoseHosting for a managed VPS service late 2018. Their reviews looked pretty good compared to some of the competition, and the pricing was reasonable. The other option we were looking at was SiteGround, who gets consistently amazing reviews. Initial experience was not good. We were put onto an ancient (8 year old CPU) DDR3 machine, which was deathly slow. Confronting support (since they advertised DDR4 servers....) we were told that running benchmarks is against the ToS! No apology was provided, but we were moved to a better performing server, and we are presently happy with the current performance. It started out... ok. We experienced occasional downtime, but it didn't appear to always be server related, since sometimes the R...

Nathan Sanders

Feb 12, 2019 09:53
Avoid this provider at all cost. We are a small non-profit Association that had our web site developed then hosted with RoseHosting. The site cost us about $3000. Once this site was installed we set up auto-pay and they continued to bill us annually with no problems. When our credit card on file expired in January after the 3rd year of auto renewing; they sent automated email reminders which were not received on our side. We were advised by some of the association members in early February that our site was down. We followed up with Rose Hosting immediately and their billing and support said they had deleted all of our data and there was no way for us to pay a re-reinstatement fee to have our site and data restored. This was done on the 27th day of January. Also, they had made no effort...

Glenn F

May 26, 2019 11:20
We have moved our business site, quite a complex one at that, to Rosehosting a few months ago. Fantastic support during the migration and after that. Uptime is better than advertised and support is super fast when we manage to break something. Couldn't be happier, everything is much better than the previous host we were with, which I don't even want to mention. Thanks Rosehosting.

WebMaster CM

May 28, 2019 01:44
Excellent, Fanatic technical support from RoseHosting. Our interaction, experience with their technical team is outstanding.

Chris Hitman

Jun 20, 2019 09:27
I've been a customer of Rose Hosting for 6+ years. I can count the number outages on less than one hand. I run a cheap $70/m VPS system. Over the last five years I have never had to wait more than a minute to get a response from support. Every problem however difficult has been dealt with in minutes... Yesterday I was doing some maintenance & deleted an old domain... 2 minute chat with support the problem is fixed!.. As someone who relies on my sites being up for a living I can tell you that the staff here are really well trained & they can't do enough to try & help ... which is exactly what you want as a customer. Now you will pay a bit more in comparison to other hosting providers - if you want great uptime & customer service without the staff trying to sell you stuff all the time ...

BEMega Management

Aug 15, 2019 11:12
Super Professional support Really, very stable and super speed server Thanks!

Panos

Aug 30, 2019 09:39
Excellent support. Prompt replies for a problem that i had. Even though the problem it was mine they helped me solved it. High technical knowledge and skills. Recommended if you want to have a reliable hosting company without headache.

Roger Tuan

Oct 02, 2019 07:28
RoseHosting's service has been EXCEPTIONAL. I work for a small nonprofit and they helped us migrate over an old (10+ years) MediaWiki install from a different provider, change all the PHP and Apache and Nginx and Varnish settings, then diagnose some server crashes (the Varnish cache ran out of memory), then helped us migrate to a new server with WHM and cPanel installed -- all included as part of our hosting package. Their pricing has been incredibly fair, transparent, and worth every penny for their professionalism and kindness. It is very difficult to find a truly "managed" hosting provider that can actually provide configuration know-how and troubleshooting help, as opposed to just running pre-made scripts to set up generic installs. When most hosts say "managed," they mean "We'll g...

Brandon Sapp

Feb 16, 2020 05:08
Quick and Helpful!

Regan Engman

Feb 26, 2020 05:12
When I started my job, I walked into a hot mess of a Magento website, with no access to the server running it. It was so slow, CC transactional data was getting dropped!!! After reading a server configuration blog post by Rose Hosting, I thought "Self, you have too many fires here to put out and webserver administration is not your strength, let's see what it would cost to delegate that to these guys, they clearly know what they're doing" Best decision I've made in regards to this website. The migration was very fast, given actual human attention/configuration/performance tuning. Support was excellent at helping me get familar with their service, and they even killed a few bugs for me to get things off to a great start. The site is now substantially faster, at less than half the...

e- Play (DuterteNews)

Mar 15, 2019 08:22
Great support all support staff are knowledgeable they will walk through you on your problem to fix. Great support 1001% Guaranteed!