InMotion Hosting Фулл Ревиев


ИнМотион хостинг Детаљи

Зашто одабрати ИнМотион хостинг?

  • Бесплатни производи
  • Више опција плаћања - 6
  • Разноврсни пакети - 22
  • Доступни су Виндовс и Линук

InMotion Hosting Локације сервера

InMotion Hosting Servers in Los AngelesЛос Анђелес InMotion Hosting Servers in HerndonХерндон InMotion Hosting Logo
website builder
BoldGrid
$0 /Непознати период
Сви детаљи
  • ДИСК
    Unlimited Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel
Cloud Hosting
cVPS-32
$160 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Оперативни систем
    Виндовс
  • РАМ
    32GB Меморија
  • ДИСК
    625GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    7TB Проток
Cloud Hosting
cVPS-2
$10 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Оперативни систем
    Виндовс
  • РАМ
    2GB Меморија
  • ДИСК
    50GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    2TB Проток
Cloud Hosting
cVPS-1
$5 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • Оперативни систем
    Виндовс
  • РАМ
    1GB Меморија
  • ДИСК
    25GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    1TB Проток
VPS
VPS-3000HA-S
$83.99 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    8GB Меморија
  • ДИСК
    260GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    6TB Проток
  • Наменски ИПС
    5
  • Панели
    CPanel, WHM
VPS
VPS-2000HA-S
$49.99 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    6GB Меморија
  • ДИСК
    150GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    5TB Проток
  • Наменски ИПС
    4
  • Панели
    CPanel, WHM
VPS
VPS-1000HA-S
$29.99 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    4GB Меморија
  • ДИСК
    75GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    4TB Проток
  • Наменски ИПС
    3
  • Панели
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-3000
$94.94 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    260GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    6TB Проток
  • Панели
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-2000
$67.84 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    150GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    5TB Проток
  • Панели
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-1000
$46.64 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    75GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    4TB Проток
  • Панели
    CPanel, WHM
Resellers
R-3000S
$30.24 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    160GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    1.6TB Проток
  • Панели
    CPanel, WHM
Resellers
R-2000S
$21.99 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    120GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    1.2TB Проток
  • Панели
    CPanel, WHM
Dedicated Server
Commercial Class 2000
$489.49 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    64GB Меморија
  • ДИСК
    3TB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    15TB Проток
  • Наменски ИПС
    15
  • Панели
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 1000
$384.49 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    32GB Меморија
  • ДИСК
    1TB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    15TB Проток
  • Наменски ИПС
    15
  • Панели
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 500
$310.99 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    16GB Меморија
  • ДИСК
    500GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    15TB Проток
  • Наменски ИПС
    15
  • Панели
    CPanel
Dedicated Server
Elite
$248.99 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    32GB Меморија
  • ДИСК
    4TB Свемир
  • ПОДАЦИ
    10TB Проток
  • Наменски ИПС
    15
  • Панели
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Advanced
$176.59 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    16GB Меморија
  • ДИСК
    500GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    10TB Проток
  • Наменски ИПС
    10
  • Панели
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Essential
$115.69 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • РАМ
    8GB Меморија
  • ДИСК
    500GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    6TB Проток
  • Наменски ИПС
    5
  • Панели
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Shared Hosting
Pro Plan
$14.71 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    Unlimited SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Power Plan
$8.49 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    Unlimited SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Launch
$6.39 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    Unlimited SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel
Resellers
R-1000S
$15.39 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    80GB SSD Свемир
  • ПОДАЦИ
    800GB Проток
  • Панели
    CPanel, WHM

InMotion Hosting Преглед хостинга 2021

Преглед стручњака за ИнМотион хостинг

ИнМотион је поуздан и приступачан провајдер веб хостинга који се истиче у пејзажу којим доминирају домаћини Ендуранце Интернатионал. ИнМотион нас је импресионирао ширином и разноликошћу алата и функција које поједностављују процес СМБ хостинга, како за вебмастере тако и за почетнике.

Наши тестови су такође открили да је ИнМотион направио значајна улагања у врхунску серверску инфраструктуру. Брзина и поузданост сајта постигли су добар резултат. Ова врста бодовне картице не чуди да је ИнМотион најбоље оцијењени хостинг провајдер за мала и велика предузећа.

И за и против

Предности:

  • Стручна подршка доступна 24/7/365 путем телефона, цхата, е -поште и продаје карата.
  • БолдГрид-ов креатор веб локације са превлачењем и отпуштањем олакшава брзо постављање ваше ВордПресс веб локације.
  • Аутоматизујте понављајуће позадинске процесе помоћу резервних копија ВордПресс, Плугин и Тхемес.
  • Уз окружење за постављање ИнМотион -а, можете безбедно тестирати нове ВордПресс локације.
  • ИнМотион -ова поузданост гарантује да нећете изгубити купца.
  • Да бисте убрзали учитавање веб локације, можете бирати између два америчка центра података.
  • Заштитите се од хакера и других претњи у вези са злонамерним софтвером помоћу заштитних зидова.

Цонс

  • ИнМотион -ов најповољнији план хостинга долази са само 2 МиСКЛ базе података.
  • ИнМотион планови веб хостинга скупљи су од приступачних решења.
  • ИнМотион нуди неограничену пропусност, али заједнички ВордПресс хостинг планови имају ограничење простора на диску.

Цене и начини плаћања

ИнМотион нуди план за сваку величину пословања. Основни заједнички ВордПресс план одличан је за микро предузећа. Месечни план ВП-1005 почиње од 7,26 УСД месечно и укључује 1 веб локацију и 40 ГБ ССД простора за складиштење. Такође долази са неким сјајним ВордПресс функцијама, као што су бесплатна аутоматска ажурирања и БолдГрид алат за прављење и повлачење веб страница.

ИнМотион нуди почетни пословни план, покретање. То кошта 5,99 УСД месечно. Овај план укључује 2 веб локације, неограничено складиште, налоге е -поште и прединсталације већине ЦМС платформи. Такође добијате сигурносни менаџер и безбедно враћање апликација. Морате да пређете на следећи ниво ако желите да имате могућност е-трговине.

ИнМотион нуди наменске и ВПС планове за предузећа средње величине или већа. Планови којима управља ВПС коштају 27,99 УСД месечно, покривају неограничене веб локације и роот приступ, као и контролну таблу за надгледање ресурса. Ессентиал почиње од 105,69 УСД месечно. Ово укључује ВХМ и цПанел, 500 ГБ ССД простора за складиштење и ССЛ сертификате.

ИнМотион цене су генерално више од просека. Компанија придаје високу вредност стручној подршци и карактеристикама квалитета, од којих обе имају своје предности у смислу уштеде времена и смањења стреса. Компанија нуди периодичне попусте који могу смањити трошкове планова.

Лако је користити

Преглед компаније ИнМотион показује да је компанија у стању да прими програмере и почетнике. БолдГрид је драг-анд-дроп веб буилдер који вам омогућава да креирате веб локацију за своје пословање. Такође нуди аутоматске ВордПресс додатке, теме и ажурирања тема.

ИнМотион може бесплатно преселити вашу веб локацију ако је имате. Остале функције, попут неограничене е -поште и бесплатних ССЛ сертификата, помоћи ће вам да оставите трајан утисак на клијенте.

Ми смо програмери и бринемо се о томе како услуге веб хостинга одговарају нашим потребама. Многе функције програмера ИнМотион -а заслужиле су нам велике похвале. Ово укључује ПХП 5 и више програмских језика, као и сценско окружење у којем можете тестирати своје идеје пре него што буду објављене. ИнМотион нуди мобилне пријаве путем цПанела - волимо ову функцију - као и Софтацулоус инсталационог програма једним кликом који вам омогућава да инсталирате преко 400 скрипти.

Време учитавања и поузданост

Перформансе ИнМотион -а у смислу продуженог рада и времена учитавања биле су изузетне, према нашим тестовима. Иако компанија тврди да је 99,9% продуженог рада прихватљиво, наше тестирање је открило да је продужено време заправо било ближе 99,95%. Сајт се повремено искључивао због планираног одржавања.

Просечан распон пажње се смањује, а скраћивање времена учитавања може направити велику разлику у задржавању и пласману купаца. Наше тестирање показује да се ИнМотион учитава у просеку 812 мс, што је далеко брже од Гоогле -ове препоруке од 2 секунде.

Ово су карактеристике

ИнМотион нуди многе функције, чак и за најосновнији план. Веома смо задовољни са њима. Креатор веб странице БолдГрид је бесплатан и може се користити за израду веб локације или миграцију постојеће веб локације са особљем за подршку ИнМотион. Мала предузећа без знања о веб хостингу могу искористити корисне функције, као што је позорница за тестирање нових конфигурација или аутоматско ажурирање ВордПресс -а. Доступна је и ИнМотион веб пошта.

Такође добијате много за свој новац помоћу развојних алата компаније. Софтацулоус 'инсталациони веб сајт вам омогућава приступ преко 400 скрипти, укључујући пхпМиАдмин, као и разним платформама за е-трговину. Доступно је више ФТП налога и можете користити различите програмске језике да бисте појачали своју позадину. ИнМотион сервери имена могу се користити за повећање промета ваше веб локације и уверите се да је ваш УРЛ усмерен у исправном смеру. Иако компанија не нуди аутоматско прављење резервних копија, можете поставити програм за аутоматско прављење резервних копија и правити оффлине копије.

ИнМотиону је требало времена да оптимизује брзину и безбедност вашег сервера. Ваша веб локација ће се учитати изузетно брзо захваљујући функцијама попут складиштења ССД -а и кеширања. Такође можете бирати између два различита центра података. ИнМотион штити вашу веб локацију од хакера и злонамерног софтвера заштитним зидовима.

Customer Support

ИнМотион Хостинг сматра да не можете имати довољно корисничке услуге. Импресионирала нас је чињеница да нуде подршку путем телефона, е -поште и карата, као и Скипе -а.

ИнМотион наводи да њихов тим за подршку у просеку има четири године искуства у сертификацији хостинга. Свака интеракција са њима је то потврдила.

ИнМотион нуди широк спектар услуга подршке за почетнике. ИнМотион нуди огромну базу знања која даје увид у техничка питања и питања наплате. Портал Заједнице купаца вам омогућава да брзо добијете одговоре, од 8:00 до 21:00 ЕСТ пон до петка. Такође можете пронаћи корисне инфографике из ИнМотион -а које ће вам помоћи да разумете основе хостинга.

Преглед корисника

Наши стручни прегледи испитују посебне критеријуме да би се проценило да ли је услуга изванредна, просечна или само адекватна. Након што завршите наш преглед, прочитајте наше рецензије купаца и погледајте шта ИнМотион корисници мисле о услузи, карактеристикама и перформансама.

Закључак

Наши стручњаци су ИнМотион високо оценили као компанију са пуно функција и која нуди индивидуалну подршку у свакој фази. ИнМотион нуди несметано слетање корисницима који тек почињу са веб хостингом. Укључује једноставан за израду веб страница и унапред инсталиран ВордПресс.

ИнМотион је такође одличан алат за програмере. Лако можете бити креативни са позадинским конфигурацијама захваљујући доступности више програмских језика, као и инсталационом програму за 1 клик. Такође је било задовољство открити да су нам сервери за постављање омогућили брзо тестирање наше веб странице у сигурном окружењу. Такође нам се допало како се лако пријавити на наш цПанел и на мобилним и на десктоп уређајима.

Иако ИнМотион може бити нешто скупљи од својих ривала, нуди широк спектар функција и образован тим за подршку. Препоручујемо ИнМотион за нова и постојећа предузећа која желе да побољшају или покрену своју веб локацију.

ИнМотион хостинг цена

градитељ веб страница
Пакет Цена Простор на диску Проток Панели
БолдГрид $0 Неограничено Унметеред ЦПанел
Цлоуд Хостинг
Пакет Цена Простор на диску РАМ Проток Оперативни систем
цВПС-1 $5 ССД25ГБ 1ГБ 1ТБ windows server planelinux server plane
цВПС-2 $10 ССД50ГБ 2ГБ 2ТБ windows server planelinux server plane
цВПС-32 $160 ССД625ГБ 32ГБ 7ТБ windows server planelinux server plane
ВПС
Пакет Цена Простор на диску РАМ Проток Оперативни систем Наменски ИПС Панели
ВПС-1000ХА-С $29.99
44,99 УСД након првог рока
ССД75ГБ 4ГБ 4ТБ linux server plane 3 ЦПанел, ВХМ
ВПС-2000ХА-С $49.99
74,99 УСД након првог рока
ССД150ГБ 6ГБ 5ТБ linux server plane 4 ЦПанел, ВХМ
ВПС-3000ХА-С $83.99
129,99 УСД након првог рока
ССД260ГБ 8ГБ 6ТБ linux server plane 5 ЦПанел, ВХМ
Препродавци
Пакет Цена Простор на диску Проток Оперативни систем Број сајтова Панели
Р-1000С $15.39
29,99 УСД након првог мандата
ССД80ГБ 800ГБ linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
Р-2000С $21.99
39,99 УСД након првог мандата
ССД120ГБ 1.2ТБ linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
Р-3000С $30.24
57,99 УСД након првог мандата
ССД160ГБ 1.6ТБ linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
ВПС-1000 $46.64
59,99 УСД након првог мандата
ССД75ГБ 4ТБ linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
ВПС-2000 $67.84
99,99 УСД након првог мандата
ССД150ГБ 5ТБ linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
ВПС-3000 $94.94
169,99 УСД након првог рока
ССД260ГБ 6ТБ linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
Наменски сервер
Пакет Цена Простор на диску РАМ Проток Оперативни систем Наменски ИПС Панели
Суштински $115.69
169,99 УСД након првог рока
ССД500ГБ 8ГБ 6ТБ linux server plane 5 ЦПанел, ЦентОС веб панел, ВХМ, КВМ
Адванцед $176.59
209,99 УСД након првог рока
ССД500ГБ 16ГБ 10ТБ linux server plane 10 ЦПанел, ЦентОС веб панел, ВХМ, КВМ
Елите $248.99
289,99 УСД након првог рока
4ТБ 32ГБ 10ТБ linux server plane 15 ЦПанел, ЦентОС веб панел, ВХМ, КВМ
Комерцијална класа 500 $310.99
359,99 УСД након првог рока
ССД500ГБ 16ГБ 15ТБ linux server plane 15 ЦПанел
Комерцијална класа 1000 $384.49
429,99 УСД након првог рока
ССД1ТБ 32ГБ 15ТБ linux server plane 15 ЦПанел
Комерцијална класа 2000 $489.49
529,99 УСД након првог рока
ССД3ТБ 64ГБ 15ТБ linux server plane 15 ЦПанел
Дељени хостинг
Пакет Цена Простор на диску Проток Оперативни систем Број сајтова Панели
Лансирање $6.39 ССДНеограничено Унметеред linux server plane 2 ЦПанел
Power Plan $8.49 ССДНеограничено Унметеред linux server plane 6 ЦПанел
Про план $14.71 ССДНеограничено Унметеред linux server plane Неограничено ЦПанел

Више врста плаћања

Различити купци воле да плаћају на различите начине, а ИнМотион хостинг вам омогућава да их све прихватите


InMotion Hosting - credit
InMotion Hosting - MasterCard
InMotion Hosting - debit
InMotion Hosting - prepaid cards
InMotion Hosting - check payments
InMotion Hosting - paypal

ИнМотион хостинг неколико речи

Сигурне, поуздане, брзе перформансе за све ваше потребе за веб хостингом уз подршку 24/7 и 100%
гаранција задовољства.

InMotion Hosting Купони и понуде 2020

50% Off Sitewide

imh50deal


20% Off Sitewide Purchase

20OFFRES3K12MO


Discount on Your Purchase With Code

40YOUTUBE


$24 Off Shared Hosting Packages

24DOLLARSOFF


20% Off Annually R-1000 Reseller Hosting Package

20OFFRES1K12MO


Save 20% Off on R-3000 Reseller Hosting

20OFFRES3K12MO


Discount on All Orders

IMH45OFF


50% Off Web Hosting

imh50deal


photo
$24 Off Shared Hosting Packages

24DOLLARSOFF
Важи до 12/1/2019


photo
50% Off Sitewide

imh50deal
Важи до 8/1/2019


photo
Save $60 Off on Advanced Dedicated Server Plan When Paid For 6 Months ...

ADVMAY6MO
Важи до 11/1/2012


photo
38% Off Business Plan + Free Domain Name

codeblogging
Важи до 7/16/2016


44 Коментари

Patrick Donahue

Jan 07, 2010 04:22
InMotion Hosting has proven to be a reliable hosting provider in all respects. Over the past several years I have used other providers, none would compare to the reliability and outstanding support offered through InMotion Hosting. As a web developer and site administrator myself, I would highly recommend their services to anyone. Their support staff is A+ , Patrick Donahue, [email protected]

Kathy C.

Dec 21, 2009 02:27
I have been with IMH for a number of years, and plan to stay with them. A good friend of mine used them, and hosted a forum for me, so all in all I have been involved with IMH for about 6 years.
I have had my own account with them for 3 years or so.
You can't beat the customer support, whether it is by way of email, or the telephone. They are prompt, and always have done what it took to solve any problems.
I rarely have down time at all. I have tested other hosting services, and frankly they just didn't compare to IMH. I totally trust them to take care of me.
Go with IMH, you won't regret it!!

Reza Gorji

Dec 19, 2009 02:35
I've been with IMH since 2005. I've had a few instances where the server went down (any server can go down). In all instances it was restored to full capacity by their experts. The only drawback I see in their service is that on large accounts (>10GB) there is no backups done by their servers unless additional $$ is willing to be spent by the customer.

Webmasters should backup their own files but uploading can take a significant amount of time (days/weeks) if the site is large. If IMH fixed this problem, they would be perfect in my opinion.

Wayne Filichowski

Dec 10, 2009 09:09
InMotion Hosting delivers where it counts. First the reliability of their service and serviers is second to none. Second, the world of upgrading sites, moving files from server-to-server can be very intimidating. Their tech support professionals will get the job done, even if it takes a call back. And, they do follow-up on their commitments. I'm pleased that I selected them as my host.

Charlyn Johnson

Nov 07, 2009 06:14
When I had to select a new hosting service, I searched on the Internet and found 5 candidates. I hate automated systems, so I called the Technical Support numbers to see what would happen. InmotionHosting easily won my business because I got to talk to a real person.

I've been with InmotionHosting for two years. I call Technical Support from time to time and they are consistently excellent. Every support person has been polite and pleasant and knowledgeable.

InmotionHosting offers excellent features, uptime, and support for a very reasonable price and we couldn't be happier.

John Casten

Oct 29, 2009 01:56
Pricing is very attractive, and tech support is very fine (and I know tech support). I did my homework before selecting InMotion and have recommended it to my friends and colleagues.

Alison

Oct 26, 2009 09:41
I carefully chose InMotion as my host, and it has proven to be an excellent decision. Questions are usually answered very promptly and expertly by email. I am successfully learning to navigate the waters and recommend InMotion to anyone who mentions they're looking for a host. Keep up the good work!

Nancy Pliska Robinson, Ph.D.

Oct 26, 2009 09:05
I recommend InMotion to everyone. It is such a relief to know that I'm speaking to an intelligent human being that lives in this country and can speak English.

Everyone is skilled and knowledgeable about the technical aspects of website hosting. I have always been able to resolve any issues. As a result, I have a website that is always functioning the way it should - it says a lot to my clients and customers - a working website makes me and my organization look credible.

Jeff C

Oct 20, 2009 05:22
After having many issues with my old hosting company, I decided that I needed to make a change. I spoke with Inmotion after reading many reviews and checking out their options and decided to give them a try. The customer service before and after the transition was absolutely top notch!

Mike

Oct 08, 2009 11:41
I have hosted with other company's, Ran web sites and things for others with there hosts, I have never had a better experiance untill i fell upon inmotion, there prices are fare, there service is top notch, ask for help and you get it. I have waited for 45 minuets for other hosts to ask them a question that they can not answer. with inmotion never more then 3 minuet wait, even with chat help.
I can't say anything bad about them becouse there is nothing to say bad at all

in fact i transfered my 3 domains over to them THERE GREAT

corey

Oct 10, 2009 05:15
Inmotion has been great, there support is unsurpassed and handled in a timely manner, usually in less than two hours for a support ticket and they get things handled the first time.The price is great as they have price plan for every need from small packages to dedicated servers. The uptime is great in almost a year my site has never been down and that is a plus for any hosting company.

nishanth

Apr 09, 2010 09:38
We have tried more than 20 best hosting providers till date.

and InMotion hosting is the WORST host.

tristate

Sep 28, 2009 04:13
If you are thinking about InMotion Hosting for building your site.DON'T .....GARBAGE
I did use them, no customer support at all. High on price , low on customer support

Al

Dec 29, 2008 05:31
Online support is always offline.

Mr. Kitchen

Sep 15, 2008 11:25
Fair price, but terrible service! The support personnel are divided into two camps, those that are doing their best to solve problems with limited training and resources while trying to treat the customer properly, and those who just don't care. Sadly, the later appears to be indicative of the management as well.

They maybe have two or three good people. Most are extremely ignorant and lack all necessary people skills. While I understand their feelings of frustration and the anger that follows, I can't excuse taking it out on the customer.

At the end of the day, it matter little how much a person pays for service if the experience is lousy. And it was. Take it from a computer professional and keep looking.

Sean

Jun 03, 2008 06:23
InmotionHosting is the best company for shared hosting.
The prices, features and support is a few good examples.
My shared webhosting hasn't experienced a single problem and I've been with them 5 months. Even though the servers are in US, and I live in Europe (Sweden specifically) I still upload and download on very high speed.
I use their Pro Business Class webhosting package with two addons: A dedicated IP and Self-assigned SSL certificate.

If you want a fast and reliable webhosting, use Inmotion.

Rich

Mar 03, 2008 07:13
We spent the money on a dedicated server, and there are always issues. First the IP they gave was marked as spam. Emails from our server are continually marked as not from a valid server by some isps (most notably comcast) which inmotion has said they can do nothing about and will not contact comcast on my behalf. Weekly (or more lately) there are logs that weren't cleared, ssl certs set incorrectly, or some other issue that causes our website to be down or running poorly.
There customer service exists, but they ever fully solve a problem and in fact if they often wont take my chats so I have to use a psuedo name for them to address our issues.

There product and knowledge is poor and they don't seem to understand that for many users their website is their livelihood.. If yo...

Jan-Wouter Stigter

Jan 25, 2008 06:53
Very cost effective: 2 domains for USD 6.95 a month and 6 domains for USD 8.95 a month. Great customer service, fast replies and 24 hrs available. They set me up on a Sunday when it was nighttime in NY/LA! I was with 1and1.com before but they were seriously hopeless. Also a great feature: help chat. They replied in seconds! Only drawback, if it is one: they use Linux. So you can't use Active Server Pages or Access databases. Instead, HTML of course, PHP, MySQL and lots of other possibilities.

J-C G.

Nov 17, 2007 06:35
Excellent Shared hosting, no problems with servers. My websites have always been accessible. I recommend Inmotion.

Pawandeep Singh

Oct 19, 2009 10:54
It is great hosting provide. I have been using “In Motion Hosting” from past 3 years and I have no issues with it. Customer service is excellent. Whenever I need help, I just call them and they solve the issue right away.
Their prices are little higher than any other hosting service provider but I believe that it worth it because of the customer service that they are providing with the plan.
I have exercised about ten different hosting service providers in the past ten years and In Motion Hosting is the only one that I choose to say with.

techice

Sep 08, 2010 10:37
We use Inmotion hosting VPS service for three years.

It's works ok for low visit traffic.

The most frightening thing for me is the VPS crashed a couple of days ago. We lost all of the mysql databases, images and web files. There no backup for that. We need rebuild our website from Zero beginnings.

That's very bad.

T. Earl

Oct 19, 2009 08:39
Been with other hosting companies and have never had the great level of service as I have had with InMotion. One suggestion to InMotion, please find a better way for me to pay my subscription when it is due.

Sam Strapason

Dec 10, 2010 06:20
Customer support from inmotion hosting is excellent! We are highly dependent on our website so that customers can fill out a quote request and view our specials. One day our site was down and we quickly turned to the live chat feature. Customer support (Michael that day) helped us get our site back up and running quickly. Without his help, I don't know what we would have done!

Apr 15, 2016 09:19
I had quite a chat this morning with AdamC and I am impressed with the help and guidance I got. nice guy with good knowledge.
thanks

Apr 15, 2016 08:47
As a new customer, I have been really impressed with the customer service of Inmotion Hosting. I was assisted by David P & Colton W over Skype & Support Chat and they were really helpful in solving the problem

Apr 15, 2016 03:41
As a new customer to InMotion I have received some excellent support from Chase S, in the Managed Hosting Support team.

I had a VPS with another company and a business site with another one, and Chase got me migrated to InMotion seamlessly and fielded literally dozens of requests from me as I got up and running there. I think he may have pulled out most of his hair dealing with all my requests for assistance, but he handled it excellently and provided exemplary customer service.

The support I received from Chase made it very clear to me that I'd picked the right company to move my business to.

Two thumbs-up for InMotion!

Apr 15, 2016 12:26
Can't write enough about how much we like working with there tech guys and girls ... Andrew C was great ... Smart quick and to the point .. i sometimes have very complicated problems .. we are hosting over 50 webs world wide
I have work with providers in US and Europe, these guys win hands down ... hope they never get bought out ...

louiev

Apr 14, 2016 11:57
Одлична техничка помоћ
Изнова и изнова тим техничке подршке у Инмотион Хостинг-у био је од велике помоћи и стрпљив у пружању помоћи и решавању наших проблема. Намерно смо прешли у ову компанију за хостинг јер смо чули да је њихова подршка одлична. И гласине су биле тачне!

Mar 05, 2016 12:19
It's one of the best hosting providers in the world. Customer service is really helpful. I have never created a web site with WordPress before and they really helped me with any problem on the way. Servers are 99,99% Up. I had no issues with them at all. I'm very happy.

-hidden-

Oct 28, 2015 05:02
I host several sites with inMotion for more than 10 years. I am not a tech wizard and was helped numerous times in the most efficient manner. Love their hosting, customer support and patience on phone. Highly recommend it to everyone as I do to my friends.

rod bauer

Dec 10, 2010 01:28
sorry, dont have time to type properly formatted , punctuated etc review now...
your service has been great. it is sometimes affected ( eg downloads, uploads ) by my isp ( verizon ) which i dont like. if you could be the isp and i could bypass verizon that would be great but hows that gonna happen when the wire to my house is verizon equip ?
price is great and recently you took over registration of my domain name for free, which saved me money ( from melbourne it ). up and down time is generally good but changes with traffic and time of day etc which is normal. i love your service and the price, the space i have for that price for ftp stuff and if i ever get into things as a real money making business on the web i would upgrade with you. i also recommend you to others. i also love...

-hidden-

Oct 27, 2015 03:14
Good morning, my pleasure was have been assistance of Edward P., he was patient, professional and looked for all ways help me. Thank you to learn your crew to do a good job. Congratulations.

Oct 20, 2015 05:37
I'm very happy with service Inmotionhosting. Usually our company change hosting every 2 years. But last 6 years we are with Inmotion. Do you think we need more explanation? Quick response and 99,9999 uptime. Stuff ready to help every time.
Thank you guys!

-hidden-

Oct 20, 2015 05:33
брза пријатељска услуга купцима.
Ја сам са инмотион хостингом искључен и укључен 6 година. Током тог времена био сам домаћин неколико веб локација са њима, имам и многа имена домена с њима и сматрао сам да су поуздани код мањих сајтова без пуно промета, али имао сам проблема са већим локацијама са пуно промета, могли да реше било какве проблеме уз помоћ своје техничке подршке, а већину времена то се сводило на поставке за моју веб локацију. Данас сам контактирао техничку подршку и брзо сам реаговао сваки пут кад бих послао одговор и стручног агента техничке подршке који је разумео моје проблеме и прешао оно што већина агената техничке подршке ради. Требало му је само неколико минута ...

SORRY00

May 11, 2013 03:51
БИТ ЋЕ ЖАЛО АКО КОРИСТИТЕ ИНМОТИОНХОСТИНГ
Недавно је Инмотионхостинг поставио аутоматско обнављање домена без икаквог пристанка или обавештења за своје купце. Неће вас обавестити о било каквим променама које су направљене у њиховој компанији, али очекују да предате новац. У Инмотионхостингу сам неколико година и некада су вам сваке године слали подсетнике е-поштом за обнављање домена. Али одједном су поставили опцију где ТРЕБА да подесите или искључите подсетнике за аутоматско обнављање домена на вашем налогу. То раније није била опција јер су издавали годишње подсетнике и нисам био обавештен да је ово постало опција, па су на овај начин кривицу свалили на вас ако вас нисте желели ...

xkira

Oct 18, 2012 07:05
this company is the worst in the world do not host with these guys you will be sorry
had to transfer domain from them and they would not contact me after several attempts to do so
they will not call you back or answer your emails
they take your money and don't provide a good service

Ngu Khap

Sep 28, 2012 02:42
Верификација - тако узнемирујуће
Код друге хостинг компаније, након регистрације домена, хостинга, могу да је активирам у року од једног минута. Али са ИнМотион-ом ми је требао један дан и још нисам завршио. Након регистрације, морам да сачекам најмање 1 сат да изврше ручну верификацију. Тако ме мучи да пошаљем и & куот; образац за верификацију & куот; уз податке о мојој личној карти. Ако желите регистар & амп; користите домен / хостинг на брз начин, не препоручује се инМотион.

Peter

Aug 01, 2012 02:14
Лоша поузданост / време рада
Случајно проверавам локацију током 2 године, многи случајеви без одговора, застоји. Веома непоуздан. Најгори ИСП који сам икада користио. Желим да се преселим што пре!

privatepractices

May 23, 2012 05:51
инмотионхостинг.ц је срање
инмотионхостинг.цом ставља информације у многе скривене фасцикле
не дозвољавајући моју дозволу много пута. систем техничке подршке успорава да људи нису искрени.

Feb 20, 2012 08:53
Лоша корисничка услуга
Покушао сам да се јавим вечерас због неколико прилично основних питања, али нисам успео да назовем никога на линији да ми помогне након што сам два пута назвао и чекао на чекању док нисам схватио да нико никада неће доћи ... Тако да сам покушао да ћаскам на мрежи . Ох дечко, каква забава!

Веома сам артикулирана и пажљива особа, а током сесије ћаскања имала сам два једноставна и прилично директна питања. Пре него што сам успео да у потпуности објасним своје прво питање, нагло сам искључен. Хмм, то је чудно. Чини ми се да нисам притиснуо ниједно дугме да бих се ово десило ... Можда нисам толико директан колико овај технолошки штребер жели да будем ... или је веза једноставно изгубљена (у сваком случају, не; не бих рекао много за веб хос ...

Tasos Vogiatzis

Feb 22, 2011 11:26
As I customer I'm fully disappointed. Our account has been suspended and we have no access to the control panel, emails (!) and ftp because the traffic was to high (250 visits per day). We are now afraid that we will lose all our critical data because they give no access to them. We are really terrified as a company and have been fully stultified to our customers because they see a message like that (pointing to a file suspended.cgi - you can understand what suspended means to a customer or partner!!!):

This site is currently unavailable

If you are the account holder, please contact customer service. Our customer service center is available 24x7 via phone, chat, or email.

Dec 13, 2010 08:58
We have been extremely happy since moving to InMotion. It's half the price and double the features of our previous host, plus no "ticket" style customer service, (it's so nice to talk to a real person!) You cannot beat the speed and space for the price. Thank you so much for keeping our business speeding along and keep up the great work!

Apr 16, 2016 01:13
Just a quick note to let u know that I was assisted by Colton W. on the chat and he was of great help.Very satisfied with his assistance today.
In fact, everytime I have needed help the customer service has been amazing and has quickly resolved my questions. Excellent service.

Apr 17, 2016 03:39
I had a database issue at my site and I contacted your support by opening a chat session. I received excellent service from Shan F, who was able to fix the problem in half an hour. Time after time I’m amazed by the support you guys provide!