Cool Handle Фулл Ревиев


Цоол Хандле Детаљи

Зашто одабрати Цоол Хандле?

  • Cool Handle Ранк - 9.4

Cool Handle Локације сервера

Cool Handle Servers in Los AngelesЛос Анђелес Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    150GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    50GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    Unlimited Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    Unlimited Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    60GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    600GB Проток
  • Панели
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    90GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    Unmetered Проток
  • Панели
    CPanel, WHM

Cool Handle Преглед хостинга 2021

Комплетан преглед ХостМеХост -а

Цоол Хандле нуди основни веб хостинг. Има пословне, почетне и Про планове. Ту су и подручје за препродавце и центар за регистрацију домена у којима се домени могу купити. Иако планови нису јефтини, нуде неограничене функције и бесплатан пренос веб локације. Они такође пружају техничку подршку која ради нон -стоп. Цоол Хандле вам може помоћи да се пријавите на ЦлоудФларе -ову ЦДН услугу.

Поузданост

Инфраструктура Цоол Хандле -а је део веб локације који можете пронаћи током прегледавања. Осећаћете се сигурно са најсавременијим дата центром у Лос Анђелесу. Укључује редундантно напајање, сузбијање пожара, надзор ван локације и надзор мреже.

Чини се да се на страници не помиње гаранција продуженог рада.

Ово су карактеристике

Цоол Хандле је познат по својим висококвалитетним карактеристикама. Приступ ССХ -у, израђивачи веб страница, управљање ДНС -ом и тренутне резервне копије само су неке од многих привлачних функција доступних у свим пакетима. Нуде неограничену пропусност и меморију, 5 паркираних домена, приватност и бесплатно подешавање.

Доступан је низ пакета спремних за е-трговину који омогућавају ПаиПал плаћања. ЗЕН колица за куповину и почетни планови могу се користити за креирање ваше онлине продавнице.

Помоћ

У подножју странице ћете видети 4 одељка за подршку и везу за контакт. Овде ћете пронаћи базу знања препуну информација о хостингу и веб локацијама, видео водиче који прате базу знања и систем карата.

У САД постоји бесплатан број који се може добити, међутим, не постоји могућност директне е-поште или канала друштвених медија. Цоол Хандле не нуди ћаскање уживо. __С.17__

Прицинг

Цоол Хандле не одговара људима који размишљају о буџету. Нуди пакете који су скупљи од вишеслојних планова дељене хостинг локације. Цоол Хандле нуди системе спремне за е-трговину и неограничене могућности.

Почетни план почиње од 29,95 УСД, а пословни план кошта 39,95 УСД, а Про план кошта 49,95 УСД.

То је усер-фриендли

цПанел је укључен у сваки план, што свакоме олакшава почетак. Своју веб локацију и хостинг можете одржавати добро одржаваним, без обзира да ли сте почетник или искусни корисник.

Дизајн и изглед сајта су једноставни. Ове странице не преоптерећују и не збуњују, али дају довољно информација које ће вам помоћи да измерите своје могућности.

Резиме

Цоол Хандле је ваш приступачни основни провајдер хостинга. Иако нису конкурентни као почетни пружатељи услуга хостинга, уз сваки план пружају неограничене могућности и пакет е-трговине. Раде регистрацију домена и хостинг, па нећете добити напредне функције. Међутим, они су добри у ономе што раде. Иако би корисницима могли пружити више могућности да добију подршку, подршка може бити мало темељитија, међутим, опћенито, поуздана је и лака за употребу.

Цоол Хандле Цене

Препродавци
Пакет Цена Простор на диску Проток Оперативни систем Број сајтова Панели
Продавац 1 $39.95 60ГБ 600ГБ linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
Продавац 2 $99.95 90ГБ Унметеред linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
Продавац 3 $125.95 150ГБ Унметеред linux server plane Неограничено ЦПанел, ВХМ
Дељени хостинг
Пакет Цена Простор на диску Проток Оперативни систем Број сајтова Панели
Стартер $3.95 50ГБ Унметеред linux server plane 1 ЦПанел
Посао $4.95 Неограничено Унметеред linux server plane Неограничено ЦПанел
Професионално $8.95 Неограничено Унметеред linux server plane Неограничено ЦПанел

Више врста плаћања

Разни купци воле да плаћају на различите начине, а Цоол Хандле вам омогућава да их све прихватите


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Супер руковање са неколико речи

Цоол Хандле веб хостинг: 32 рецензије, 4 одговора на подршку, 7 сведочанстава, 6 производа, 0 промоција, 3 друштвена мрежа, 17459 домена, 13130 ​​хостованих, од 2008.

Cool Handle Купони и понуде 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Важи до 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Важи до 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Важи до 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Важи до 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Важи до 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Важи до 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Важи до 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Важи до 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Важи до 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Важи до 3/31/2011


32 Коментари

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Цоолхандле је сјајан
Користим цоол-хандле услугу у последње 2 године и до данас се нисам суочио са било којим проблемом, па никада не треба звати корисничку службу. Препоручио сам цоол-хандле за 3 своја пријатеља, а волео бих и вас.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Цоолхандле. је тај.
Цоолхандле је до сада најлакши добављач веб хостинга на којег сам до сада наишао, чине да цео поступак изгледа тако једноставан и јасан чак и за почетнике попут мене. Они заиста живе до тог имена. Тамо је корисничка подршка толико стрпљива и разумевајућа, они заиста знају ствари, без обзира на то како сам поставила питање, они имају тачан одговор, али да будем искрен, контролна табла је тако једноставна за употребу и морам да кажем да је доза имате осећај квалитета у вези с тим, у поређењу са другима које сам испробао, са свиме што вам је потребно за изградњу врхунске професионалне веб странице. Саставите то са врло прихватљивом ценом и имате услугу којој се многе друге компаније не могу мерити ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Цоолхандле .цом је најгори.
Не користим њихову услугу и покушавам да откажем од маја.
Кажу ми да ће то радити само путем интернета, што сам ја урадио, али нисам завршио једну ствар коју су ми послали е-поштом, али с обзиром да не користе увек цоолхандлехостинг - некада користе Мак или нешто друго, нисам реаговао тачно и настављају да наплати ми 94,78 долара за још 3 месеца. Кад сам први пут назвао да су ми били од помоћи и помогли ми у процесу отказивања, помислио сам. Када су ми поново наплатили, назвао сам и особа је то „учинила на мрежи од првог обавештења или настављамо да наплаћујемо. Нисам имао овај проблем са другим мрежним услугама. Њихова услуга је била суморна и пропала.
петреадв ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
цоолхандле није озбиљан, нема услуга, не ради
Покушај да помогне клијенту и пренесе његов домен на цоолхандле; зашто цоолхандле? јер је ово била веза коју је добио е-поштом. Изгледа да је ово била веза са нежељеном поштом, јер је могао да пређе у било коју компанију. Трансфер је завршен након плаћања 15 долара и још увек је на чекању након 10 дана. Контактирање цоолхандле-а је немогуће. Тицкетс систем НЕ ради и након слања поште њима добијам поруку да бих требао послати карту. Након што их обавесте да систем за продају карата не ради, они одговарају другим стандардним и аутоматизованим е-порукама. Чак сам им послао своје податке за пријављивање и замолио их да отворе карту ако мисле да то функционише. Нема одговора. Мислим да морам да заборавим на т ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Цоолхандле Роцкс !!
Цоолхандле је моја веб локација за хостинг већ више од годину дана и волим их, никад без проблема и увек има одличну корисничку услугу. На мојој веб локацији никада нема застоја и она је увек покренута и ради сваки пут када назовете корисничку службу, они су ту да вам помогну. Цоолхандле је једини хостинг који планирам да имам, без потребе за било којим другим, јер су одлични.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Када се појавила потешкоћа, која није била хладна, били су хладни и нису [...]
Лоша прича - ЦолдХандле. Са Цоолхандле-ом сам био око две године без икаквих проблема. Имао сам око 25 потпуно изграђених функционалних веб локација које су зарађивале за мене, не огромне износе, али сигурно део свог прихода. А онда је дошло до покушаја хаковања моје кредитне картице. Банка је саветовала да је отказана и издата нова картица. Па ја јесам. Одмах након тога је дошао мој рачун за хостинг, али заборавио сам да пређем на нови број кредитне картице на свом Цоолхандле хостингу. Кад је стигло обавештење о фактури е-поштом, из неког разлога је отишло у мој директоријум за нежељену пошту, а Цоолхандле је отказао мој хостинг. Следећег дана сам им писао објашњавајући шта се догодило ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Цоол Хандле је сјајан
Први пут сам испробао Цоол хандле хостинг и нисам могао да верујем колико је једноставно користити и поставити веб локацију. Све се обавља врло брзо, а пакети плаћања које нуде су врло приступачни за било који тип плана који желите. Потпуни почетник би ово могао да искористи и препоручио бих ово свима који траже брз поуздан хостинг.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
цоолхандле.цом је сјајно
Постоји много хостинг компанија, а неке су добре, а неке нису. Пре него што сам одабрао цоолхандле, отишао сам и извршио истраживање како бих утврдио која хостинг компанија ће понудити много, која је од осталих корисника високо оцењена, како постоје услуге купца и друге карактеристике. Након опсежног истраживања, цоохандле је увек био у топ 3, а након разговора са људима који су користили ту услугу, био сам уверен да ће одговарати мојим потребама.
Од када сам био са цоолхендлеом, потребе су ми увек биле задовољене. Веома сам лако доћи до корисничке службе и на ваша питања увек можете благовремено одговорити.
Препоручио сам неким својим пријатељима, а они такође имају одличне ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
ЦоолХандле Хостинг
Само желим да обавестим људе да је ЦоолХандле одлично место за хостовање ваших домена, тамо је сопорт одличан и тамо треба погледати цене. Само их погледајте, вреди вашег времена

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Волим Цоолхандле и имао сам их много!
Открио сам да је Цоолхандле изврсна компанија за хостинг. Имао сам много проблема са незнањем шта да радим и били су ми од помоћи и брзи. Једном сам научио ужад и глатко сам се возио и никад ме нису изневерили.
Топло препоручујем Цоолхандле за вас!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Цоолхандле је стварно кул !!!
Већ неко време користим Цоолхандле вебхостинг за своје веб локације. Испробао сам много других компанија за хостинг за свој веб простор, веб локације и имена домена, али учитавање мојих страница је увек било изузетно споро и услуга је била веома лоша. Дакле, тражио сам нову компанију за веб хостинг, а моји пријатељи су ми рекли о Цоолхандле-у.

Од тада никада више не желим да променим свој хостинг у другу компанију!
Тако сам срећна и осећам се пуно срећно што су ми моји пријатељи рекли за Цоолхандле. Овај савет је био најбољи у последњих неколико година, од тада су моје веб странице стабилне и пружају ми најбоље перформансе икад !. Такође професионална и стручна служба за помоћ са одличним временом одзива.

Хвала, хвала и ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Цоол људи за обрачун
Са људима из цоолхандле.цом сам више од 5 година. Током ових година имао сам најбоље искуство са њиховом услугом. Презадовољан сам њиховим хостингом и са одушевљењем их могу препоручити било коме.

Њихова корисничка подршка је добра, а време рада је одлично. Желим им сав успех - Сиби Паул

Jan 09, 2012 08:12
Цоолхандле подршка је срање!
Са овом компанијом сам се пријавио преко компаније Моникер. Што ме врло занима јер је Моникер изванредан.

До сада сам покушао да контактирам подршку око 4 пута у вези са истим проблемом. Сваки пут кад добијете одговор да одговарају у року од 8 сати, бла бла. Ништа!

Такође, цене су другачије од оних које је Моникер оглашавао. Имао сам један одговор о томе. & куот; Наше јасле ће вам се јавити. & куот; То још није урадио! Њихова подршка је безвредна!

Ако не одговоре данас, након моје 5. идентичне карте за подршку. (од којих не можете да пратите!) Мораћу да контактирам Моникер и да им кажем како су ти људи лоши!