Agility Hoster Фулл Ревиев


Агилити Хостер Детаљи

Зашто одабрати Агилити Хостер?

  • Agility Hoster Ранк - 8.4
  • Доступни су Виндовс и Линук

Agility Hoster Локације сервера

Agility Hoster Servers in GermanyНемачка Agility Hoster Logo
VPS
Pro VPS
$35 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    25GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    500GB Проток
Shared Hosting
Personal Hosting Plan
$5 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    60GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    1TB Проток
Shared Hosting
Business Hosting Plan
$8 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    120GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    2TB Проток
VPS
DNS server Pro
$65 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Виндовс
  • ДИСК
    50GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    850GB Проток
VPS
Starter VPS
$17 /Месечно
Сви детаљи
  • Оперативни систем
    Линук
  • ДИСК
    15GB Свемир
  • ПОДАЦИ
    100GB Проток

Agility Hoster Преглед хостинга 2021

Комплетан преглед Хост ме Хост

Хостинг квалитетне услуге хостинга са попустом

Агилити Хостер, хостинг провајдер који нуди ниске цене и фокусиран је на пружање одличне услуге корисницима, је Агилити Хостер. Можете изабрати између дељеног или ВПС хостинга како бисте задовољили своје потребе. Иако постоје бесплатне опције за хостинг, оне неће бити довољне за хостовање веб локација са великим прометом. Имају техничку подршку у Сједињеним Државама, као и стручњаке за продају у Великој Британији. Ово ће омогућити људима у Северној Америци и Европи приступ одличној услузи која им је потребна.

Високо време рада и поузданост

Невероватно поуздан хостинг

Већина људи очекује да јефтине хостинг компаније попут Агилити Хостер-а имају лошу поузданост. Међутим, ова компанија нуди 99,9% продуженог рада и чини се да може да одржи то обећање. Њихова компанија постоји већ дуже време и имали су врло мало застоја или притужби на застоје. Без обзира који сте ниво изабрали, имат ћете стабилно окружење.

Ово су карактеристике

Основне карактеристике хостинга

Не можете очекивати врхунске функције од компаније са попустом јер их нећете добити по тако ниским ценама. Доступно је неколико опција: дељено хостинг бесплатно, плаћено хостинг, ВПС хостинг и полунаменски сервери. Бесплатни дељени хостинг укључује 1 ГБ простора на диску и пропусност од 5 свирки. Постоји највише један домен, две поддомене и ограничење отпремања од 15 МБ. Ово је врло основни пакет, али заправо није ништа више од хостинга који се плаћа у другим компанијама. За многе ће ово бити одлично решење.

Када надоградите на дељено хостинг, можете добити неограничену пропусност и простор на диску за ваше личне или пословне налоге. Пакети за лични хостинг долазе са неограниченим именом домена на годину дана. Пословни планови укључују доживотни домен. Ови пакети долазе са 30-дневном гаранцијом да ћете вратити свој новац. Иако можда нису најбржи сервери, ови пакети су довољни за основне веб локације.

Можете изабрати једну од три ВПС опције ако вам је потребно више контроле и снаге за вашу веб локацију. Постоји низ функција које можете очекивати: .5-.1 ЦПУ, 1 до 4 гигабајта РАМ-а, РАИД меморија и пропусни опсег 2-8ТБ. Њихове ВПС услуге су веома импресивне с обзиром на цену. Полунаменски сервери су дизајнирани да ограниче број корисника који могу бити хостовани на једном серверу. Ово ће осигурати да не морате бринути о успоравању. Можете покренути између 500.000 и 1.000.000 МиСКЛ упита на сат. Ово је веома импресивно.

Помоћ

Амазинг Суппорт

Невероватно су од помоћи и спремни су да вам помогну. Постоје тимови у САД -у и Великој Британији који вам могу помоћи. Они су довољно вешти да реше скоро сваки проблем. Њихова честа питања једна су од најбољих ствари о њиховој подршци. Ова честа питања одговарају на многа уобичајена питања, тако да можете сазнати више о окружењу за хостинг.

Цене

Изузетно ниске цене

This discount hosting company offers very affordable prices. The very basic shared hosting package is offered for free. The hosting is free and doesn't include ads. It will also work well enough for personal websites. Paid shared hosting starts at $2.99/month and goes up to $3.99/month, with discounts for those who pay ahead. This is a reasonable price for the quality you get. VPS plans cost between $10 and $40 per month. Although the plans offer good value, they are not as expensive as the VPS plans. However, you still get a great deal. The semi-dedicated server options cost $14.99 to $35.99. This is a much better deal than VPS.

Брзина

Добра брзина

Добијате оно што платите, како каже стара изрека. Можда ћете открити да се веб локација учитава спорије него на врхунским провајдерима веб хостинга. Међутим, ако само управљате веб локацијом или почетном страницом, мало је вероватно да ће људи бити забринути због тога што ће морати да чекају пола секунде. Ово није права хостинг компанија ако сте забринути због овога. Дисконтне цене више него компензују спорост.

Резиме

Одлично и приступачно

Хостовање ове компаније далеко је супериорније од оног код других провајдера хостинга. Бесплатни план хостинга ће бити довољан за већину људи, што ретко видите. Иако ВПС планови можда нису најповољнији, све изгледа одлично и требало би да испуни све захтеве сваког власника веб локације.

Предности:

  • Хостирајте своју веб локацију са бесплатним дељеним хостингом
  • Јаки полунаменски сервери
  • 99,9% гаранција за време рада

Цонс

  • Не постоје наменски сервери
  • ВПС пакети нису сјајне понуде
  • Постоји забринутост у вези са продајом бесплатних хостинг пакета

Агилити Хостер Цене

ВПС
Пакет Цена Простор на диску Проток Оперативни систем
Стартер ВПС $17 15ГБ 100ГБ linux server plane
Про ВПС $35 25ГБ 500ГБ linux server plane
ДНС сервер Про $65 50ГБ 850ГБ windows server plane
Дељени хостинг
Пакет Цена Простор на диску Проток Оперативни систем
Лични план хостинга $5 60ГБ 1ТБ linux server plane
План пословног хостинга $8 120ГБ 2ТБ linux server plane

Спретност хостера Неколико речи

Агилити Хостер пружа одличан веб хостинг и то се ради врло брзо. То је прилично поуздана и врло сигурна компанија која пружа услуге веб хостинга.

300 Коментари

Dec 01, 2016 05:32
Сјајно
Они су већ неко време будни.. скоро 2 године са њима и увек су стабилни. Имајте могућност аутоматске инсталације јоомла и ВП алата и омогућавање ствари попут ПОП поште и сопствених домена. Цена је врло ниска у поређењу са конкуренцијом. Сигурно су многи други домаћини веома нервозни. Само настави тако.

Alicia Burgess

Dec 10, 2010 06:12
To be honest, I am quite pleased with this hosting service. I have tried many hosting servers in past and AgilityHoster is by far the best. The main feature I like, aside from having no ads on your website, is how the files are uploaded.

I used to have so much trouble getting Expressions to load my files to the server. But now with this sever there is no trouble at all. If I were to make a suggestion to improve a feature, I would suggest having more upload boxes, maybe 10 max as opposed to just 3.

Dec 11, 2010 03:59
Server never down, but sometimes it's getting slow.
If I can get Japanese support,
I may order upper plan.

kiry

Dec 17, 2010 08:18
I am quite happy with the whole service, i use it to test my sites before makin them live, and its not really made mr any money at all and would like some help with other issues that arise.

The fre package is second to noine, and i am very happy with it althought there are limitations it is only natural bcos its free

siddiq

Dec 18, 2010 08:02
Best I have used till date as free member i am availing the best service .
I am quite happy with the whole service, i use it to test my sites before makin them live, and its not really made mr any money at all and would like some help with other issues that arise.

Dec 20, 2010 01:33
It really work! I am using the "Free Plan" for a year, and until now, no problems... It's always on! The Control Panel is not the best, but is usable!

Tester

Dec 24, 2010 03:37
Amazing, this webhost is really work 100%. I use "Free Plan" for 100%. But sometime the server is down, the acces of my web be slow...

Jurzivaldo

Dec 09, 2010 11:23
I am very satisfied with this service. Simple and efficient.
I am new here but I already found what was missing to me. Free and easy Servers running PHP. Very nice ;)
I believe that no more words are needed.

keroguy

Dec 25, 2010 12:53
I am very satisfied with this service. Simple and efficient.
I am new here but I already found what was missing to me. Free and easy Servers running PHP. Very nice ;)
I believe that no more words are needed.” and live support will be better

Stephen

Dec 30, 2010 05:48
Since my time here on agility hoster i have completely enjoyed myself with all the free features such as mySQL databases

Price is seriously inbeatable.

Joni

Jan 01, 2011 05:18
This is very good free webhosting and offers a lot of features that others don't. It is easy a quick to setup and fortunately you don't have to wait 2 days before it is setup like many others (you can start working immediately). I have someproblems with the ftp manager. It doesn't allows allow you to enter, so try it again a little later and than it works perfectly.

sam

Jan 02, 2011 12:06
free plan. really good as lots of features other free hosts dont offer!
i have some issues with ftp and the advanced file manager but ill contact support.

Jon Rayburn

Jan 05, 2011 07:10
Having just begun my relationship with agilityhoster, I must say that so far things have been presented openly, clearly, and completely. I look forward to having a continuing relationship with agilityhoster.

Marius

Jan 08, 2011 03:17
I'm using a payed plan.
Free plan have a 512KB file size limit.

Before hosting with this guys TAKE THE TIME TO READ T&C!

You can find the link at the bottom of their page: http://secure.runhosting.com/terms_of_services.html?store=AGILITYHOSTER.COM&popup=yes&free_plan_terms=yes&ssl_terms=yes&vps_terms=yes&id_protect_terms=yes

Especially point 17:
ACCOUNT HDD RESOURCES USAGE

Each and every AGILITYHOSTER.COM Customer agrees not to allocate more than 4999MB of its hosting account space to image and multimedia (.gif, .png, .avi, .mpg, .jpg, .mp3, .3gp) files. Each and every AGILITYHOSTER.COM Customer agrees not to allocate more than 4999MB of its hosting account space to archive (.rar, .zip, .tar, .gzip, .iso, .nrg, .cue, .ccd, .img, ...

anthony

Jan 09, 2011 12:09
Only just started with agilityhoster, so not delved too much. However already found quick response to queries from customer relations,all the necessary features from my point of view are in place (php,mysql and other tools) good file managers almost make my cuteftp pro redundant!
Easy to use domain and dns management makes it simple for newbies also
There are excellent features generally,especially for a free account.
All in all very pleased so far I look forward to ongoing expansion !

Client

Dec 27, 2010 02:21
I'm a free hoster customer.
A very liked agility hoster, good work.
I am very satisfied with all. Very efficient.

Robert

Dec 09, 2010 08:44
Very good hosting company for less money then normal. I needed a website for educational reasons and this hosting company was advised bij my teacher.

Zahid

Dec 08, 2010 07:24
While I'm using the free feature of Agility, I find agilityhoster a perfect hosting partner with superb response times and its provision of perl and php/mysql that is the heart of every web. As a newbie, I found cpanel a lil bit difficult to manage, compared to godaddy.

ella

Dec 07, 2010 10:39
it was so difficult getting a good free hosting company with all the packages i needed. As a stater, i needed so much yet i had no money. Thank God i found agility after several trials with other hosting companies.
Now i sleep with both eyes closed! Thank you

MURAT

Nov 15, 2010 08:26
pretty fast. welcomes requests. cpanel can be more beautiful. must be a backup feature. and must be long term. good work. agilityhoster beautiful.

Gusev Alexander

Nov 16, 2010 09:06
I use free hosting and it is the only good free hosting that provides all necessary featured for my work and have enough disk space. If you need free web hostng, it is the one that you really need!

Nov 16, 2010 06:39
I use free hosting and it is the only good free hosting that provides all necessary featured for my work and have enough disk space. Definitely a better hosting than all the ones i used before

arlianti

Nov 16, 2010 09:56
this is good and very exiting webhosting. i appreciate this and thanks alot.

good pricing, good service, good visual, good operating and soon.i used the free plan and enjoyed.

Gary Wolton

Nov 19, 2010 12:39
Problem free hosting for no cost!! can't do much better than that!!
Most aspects of the site are helpfully explained on the pages.
Customer support was most helpful when required and issue resolved without fuss.
I have only experienced 1 occasion of downtime but it did not last long which is gratifying.
Did I mention the price??
No email sending facility is the only possible gripe, but FOR FREE!! There is very little to grumble about.
Thanks Guys.

Me

Nov 19, 2010 02:35
They deleted my website without any reason! - really clean, simple site (url shortener), no warning, nothing.
What a joke!

alonso g

Nov 24, 2010 09:55
Hi ¡
I'm a free hoster customer but i want to say that this is maybe the best free hosting i have ever found.

It has a lot of the usual advantages like script Features, Price / Costand others like Control Panel but the most important job that they do is the cleanering of his hosting of bad pages , which involves that SE loves it .

It's very sure that I'll pass to a paid hosting next year.

Thank you

Sekler Abraham

Nov 26, 2010 02:25
It`s free a little webserver.For me,it is enough.THX.The price:0.00,Uptime:100%,customer support:i`don`t need,but is very simple to use.thanks.

stan

Dec 02, 2010 05:18
I'm a free hoster customer now but i want to say that this is maybe the best free hosting i have ever found

hallie madhoun

Dec 02, 2010 09:41
While my site is still relatively new, and I haven't been with agilityhoster for long, I must say that I'm quite impressed so far. The control panel is very easy to navigate, new features are super easy to set up, and from what I've seen so far I'm very happy I made the switch.
I'm on the free hosting plan, and I love it so far.

Dec 03, 2010 10:24
Simply the best. Server is online 24/7. Workingn with the hoster a.nd uploading is real simple. It gives chance to beginners to go online. So I can't say anything bad about this host

nasionalis

Dec 05, 2010 01:44
Thanks for your service. You help me to host my web with free.
Hostingan ini mendukung PHP, Perl, CGI dan MySQL, 5 account email khusus website anda dan banyak lagi.

Uthman

Dec 06, 2010 12:23
It dosn't support free installation of most puplar applications -Zaky while others do.
It should allow this function for the use of web hosting.

Al Farica

Dec 06, 2010 06:31
I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?I want to create website with it! how do I do?

Mark Perl

Dec 07, 2010 01:44
it is very good webhosting site. Its features is good and easy to use. we can handle easily with tools of Agilityhoster site and i am happy be a part with Agilityhoster

ibal

Jan 10, 2011 02:23
i have use agility hosting, iused free plan, and i comfort used it, because the uptime is better than other free hosting.

Arnoldo Bautista

Jan 10, 2011 08:55
The truth is taht this space is a very comfortable space, especially for free wewb hosting very complete

Bagus Ardianto

Jan 12, 2011 08:43
This free hosting site is very user friendly and I'm so happy with this because I can test my project here. I also will tell my friends arround the world to use this site.

faizva

Jan 14, 2011 11:07
a good hosting space which i have ever seen. i was searching for a free space by 5 years. now only i found a good space that can be install joomla.

rony christian

Feb 05, 2011 03:48
it's perfect to me, as a newbie i want learn and i get the place where is free absolutley awsome
with great service
thanks agilityhoster

musijo

Feb 06, 2011 03:19
easy to create my own website,have a lot of spaceavailable,simple to create my own website,tanks alitityhoster

S

Feb 07, 2011 12:59
I absolutely love the free service, very good everything. Thanks! I give a 10 / 10 rating for everything. Can't go wrong with free service.

Rony

Feb 09, 2011 12:02
“it's perfect to me, as a newbie i want learn and i get the place where is free absolutley awsome
with great service
thanks agilityhoster"

lourival fadiga

Feb 10, 2011 04:54
it's perfect to me, as a newbie i want learn and i get the place where is free absolutley awsome
with great service
thanks agilityhoster

yossi

Feb 14, 2011 07:05
Free plan, great control panel very nice attitude. I've used some other free hosters on the past, this is the best one for me!
thanks

Feb 16, 2011 05:08
Free plan,easy to create website,good work.
I am very satisfied with all. Very efficient.Thanks Can't go wrong with free service

muhsin

Feb 19, 2011 07:34
it's my first web i made and i really satisfied with great service. thank you very much and free forever

Ahmad

Feb 22, 2011 03:31
I just signed up for free hosting. I got a recommendation from my friend, who said that the hosting is very reliable. I've mecobanya, signing up is very easy and hopefully my website will always be stable in the hosting here.

Marius

Feb 22, 2011 12:11
I'm on a payed plan.
1. They offer only 15 GB of hosting space, instead of the advertised 60 GB.
2. Sites take more than 30 seconds to load! This has been reported and not solved.

Vladec

Feb 22, 2011 02:29
May be you need to increase just a little file size...
I know thas is imposible for free plans, but ma be... :)))

John

Feb 25, 2011 07:33
It is an amazing web hosting website. I was set up in a matter of minutes. The FTP server is great, there are a lot of very nice and easy to use features

dan

Feb 28, 2011 10:13
It is ok. I appreaciate their great features! Good connection times.
Looking forward to working with them

Zain

Feb 28, 2011 02:29
Agilityhoster is very generous with the free service, which is why I always recommend them to people who would like to start up a website for free.

Tozetti

Mar 03, 2011 03:18
Agilityhoster is very generous with the free service, which is why I always recommend them to people who would like to start up a website for free.

Feb 04, 2011 10:05
This is one of the best host servers I have known. I am not very good at this sort of thing but they are always there to help and I get a response usually within a couple of minutes

Mateusz

Nov 14, 2010 11:13
I was searching similar hosting about 2 hours. Then I found AglityHoster.
I'm new user of AgilityHoster (www.agilityhoster.com), but I like it. I hope I'll spend a lot of my time cooperating with this service.
It's really cool, and it's for free, without any ads!
It's Excellent service!

Alex

Feb 03, 2011 03:41
This is the best free web hosting I ever Used. I'm still new to use it, but I get more benefits than other free services out there. Better service, better uptime. I'm just hope if the free domain is added more. Thanks.

rony christian

Feb 03, 2011 07:15
i'm was newbie, and i think the control panel is easy to use
thank you very much!!!!
i'm satisfied with the service

a

Jan 15, 2011 09:10
The web site hosting is cool for me. I got the free version. They closed my account I believe by accident but they reactivated it very quickly. It's cool for me and I don't plan to change hosts.

Paul F

Jan 19, 2011 11:26
hosting has been very up and down, my phpbbs has been offline for currently 10 hours today and 6 hours yesterday as have all my domains, this has happened sporadically over the last few months.
complained and recieved generic replies, database allowance is VERY small 50 megs and no easy options to upgrade for more database hungry application like a forum. LOTS of little catches in the small print.
I pay for my services and EXPECT much better and have NOT recieved it.

Miroslav Bonchev

Jan 22, 2011 07:00
I use the Free hosting plan. The support and the uptime are accordingly the best.

“The web site hosting is cool for me. I got the free version. They closed my account I believe by accident but they reactivated it very quickly. It's cool for me and I don't plan to change hosts.”

Jan 24, 2011 12:03
Main remark : Poor availability of service
Many times I tried to get into my account and could not log in (cannot access to DB is said).
Too many times that I want to check my website and it is DOWN;

Jan 24, 2011 12:10
I was suprised that my site was still up and running after two years. I thought like most other places that they would delete my site. But as it turned out AgilityHoster has provided me with free space to use for so long. I have never had any problems and my site runs on a php/mysql system. I hope they keep doing what they do best!

quran center

Jan 25, 2011 03:28
Thank for providing free hosting for us. we got that your services is so easy to be used. thanks

Tágory

Jan 26, 2011 05:46
Site too difficult to understand for beginner users.Site too difficult to understand for beginner users.Site too difficult to understand for beginner users.Site too difficult to understand for beginner users.Site too difficult to understand for beginner users.Site too difficult to understand for beginner users.Site too difficult to understand for beginner users.Site too difficult to understand for beginner users.

deddy

Jan 26, 2011 08:30
just one word..... best hosting
i'm satisfied with the service
low price compare with other hosting.

younes

Jan 26, 2011 10:17
i love it it's a very good host i recomandit to all the web master

just one word..... best hosting
i'm satisfied with the service
low price compare with other hosting.

Jan 29, 2011 01:35
I use free plan. Server uptime is excellent, I cannot think of any down time happened to my website. Control panel is easy to use.

Jan 29, 2011 11:55
At first I didn't like the idea of being "forced" to complete the survey in order to have access to my account! It should be a volunteer, han a mandatory action.

Other than that I find AgilityHoster a good free web hosting service (I use the free plan) but it will take me some more time to be more specific about features and other info.

Jumadi

Jan 31, 2011 11:10
This is the best free web hosting I ever Used. I'm still new to use it, but I get more benefits than other free services out there. Better service, better uptime. I'm just hope if the free domain is added more. Thanks.

Alex

Feb 01, 2011 09:19
I use the Free hosting plan. The support and the uptime are accordingly the best.

The web site hosting is cool for me. I got the free version. They closed my account I believe by accident but they reactivated it very quickly. It's cool for me and I don't plan to change hosts.

Nick

Feb 02, 2011 09:41
Im happy from existing of AgilityHoster!!! Thank you very much! Also Im glad to use your free hosting plan, that provides ability of usage of PHP and MySQL features.

melvino

Feb 02, 2011 08:28
i love http:www.agilityhoster.com/
because i can study html from this site .

i want use http:www.agilityhoster.com/ forever, but i dont need cost, so i select free. lol

Doreen Harben

Feb 03, 2011 01:37
This is one of the best host servers I have known. I am not very good at this sort of thing but they are always there to help and I get a response usually within a couple of minutes

Tony Wells

Nov 13, 2010 07:16
AgilityHoster: It's free! What's not to like?? I have the free plan. I have used many others and found this hosting service without comparison. I heartily recommend it to all my friends!

Nov 12, 2010 12:50
Excellent Service quality. Customer care and patience.
Happy customer for one year .. ....
Thanks.

Nicole

Nov 11, 2010 10:08
I have the free plan.
The features and prices are great!
I love the site.
Its easy and fun to use.

ike

Aug 22, 2010 12:16
it is very good hoster.though i am new here i feel it will be one good hosting site because of the relative ease with which i have been able to carrry out some things so far with it.
i use free plan

mohammad yaacoub

Aug 22, 2010 03:43
i dont know what i wrote but i need this free service to still my domain online ,thanks about this free hosting and thanks for this security if u need any help about any web design i can help about't

Aug 24, 2010 06:08
An excellent system and format, i am very happy!
The control panel is easy to use and functions well.
The uploads take place instantly.

Abhishek

Aug 27, 2010 12:03
i like the free service.. if it was local to my country i wud have upgraded to premium version.

Daniela

Aug 28, 2010 10:18
very good host, i can do all i need to do, control panel is easy to use. I use free plan Thanks for you support

Guillermo

Aug 31, 2010 02:15
Simple to use, effective, and very competitively priced.
AgilityHoster has made it very easy for me to get online,
learn about hosting, made me want to buy more services from them, and recommend them to friends and family.
Thanks.

ferdian sonatha

Sep 01, 2010 07:55
An excellent system and format, i am very happy!
The control panel is easy to use and functions well.
The uploads take place instantly.

Sep 02, 2010 12:06
Be aware!!! Read the Terms of Service point 17.

Since I've been with them I run out of space twice! Once there was no more space on the drive. The second time I had 10G out of 60gig and the error was that I exceeded my quota!?!?!

The CP is good, customer relationship is Excellent.

Sep 02, 2010 06:24
i like this host very much! This is one of the best free hosting service ever seen. I am very pleased with the features the agilityhoster is providing

Romamti Ezer

Sep 03, 2010 04:30
An excellent system and format, i am very happy!
The control panel is easy to use and functions well.
The uploads take place instantly.

Redouane

Sep 05, 2010 02:13
Hi ..just want to say i pay many webhosts all time i have problems and error when istall mambo phpnuke cgi ...but with that server of agilityhoster i find no error it easy to install any script server stable ..my alone problem i live in algeria "no credit card" i not find the way to pay this server to kip my sql and web space

Liliang

Sep 05, 2010 04:32
as a freehost,the feture face my need,and stable for use.the speed also fast.thanks.
I would choose this guys till them down.

michael jonah

Sep 05, 2010 09:29
agility hoster is very cool for me. customer relations is ok.

john

Sep 07, 2010 12:43
great price and service love it on the free hosting plan

Bruno Dantas

Sep 10, 2010 05:17
Great prices and services, thanks for the oportunity to start my job here. I was looking for a good hoster and i cant find one so good as that agility. THanks A lot!!!

Stefan Nonchev

Aug 21, 2010 12:48
I am very pleased with the free web hosting your site is providing. It saved me some money. Will be happy to continue using it in the future. I am recommending it to my friends also.

ashok

Sep 10, 2010 07:46
as a freehost,the feture face my need,and stable for use.the speed also fast.thanks.
I would choose this guys till them down.”

Idream Designs

Aug 17, 2010 01:40
So far I've only used Agility for a few days and for the most part I like it, though I think some of the instructions could be clearer, such as the FTP information.

Massimo Aprile

Aug 16, 2010 07:18
500 Kb file size limit should be increased...
SMTP enabled in free plan...
few PHP features not enabled...

Rich Carter

Jul 29, 2010 01:49
Quite easily the most professional, reasonable and problem-free hoster on the internet. I return back to Agility Hoster after trying 2 other competitors, and them both making more of a problem for me as a website designer. I will be using Agility Hoster for ALL my needs forever more.

Clarence Powell

Jul 29, 2010 08:15
I started using AgilityHoster as my Domain placeholder until I could find and afford a more reliable and trusted host.
However Ifound that you have every thing that I need i.e. PERL, PHP,mySQL ect...
The site was slow and buggy but now I think you are improving that.
I would like you to make it easier to set up Free domain forwarding.
I Know that soon I will be buying your Largest Hosting Package(s) and it is because you gave me a Free start.

Rochani

Aug 01, 2010 12:29
very good hosting, no banner, high speed, support time is quickly, facility and feature is complete, prize competitive, disk space too high,

justin

Aug 02, 2010 09:06
Great capability of asucess in that host, amazing! since no cost rise capability of get mo money. incredible support and good storage for free users, im really happy.

Richard B

Aug 03, 2010 01:57
used the free pack:
quick setup, helpful and complete panel, worth the price!
Thank you

I consider using other plans for more features

dat

Aug 04, 2010 04:16
Great capability of asucess in that host, amazing! since no cost rise capability of get mo money. incredible support and good storage for free users, im really happy

Adam

Aug 04, 2010 11:33
Pretty good service, especially for the price. Control panel is not totally intuitive, but definitely manageable. Having database support available is a definite plus and one of the main reasons I chose them.

zamoha

Aug 04, 2010 11:58
this is a great web hosting with low proces fast and reliable it provides me databases with mysql phpmyadmin and some ready programs to install this web hosting allows me to put my websites constructed with php 4 or 5 and that's pretty cool for me

emma

Aug 05, 2010 09:42
just keep on rocking. thanks !

a customer

Aug 07, 2010 07:03
AgilityHoster good enough. but 500 Kb file siz limit should be increased. Control panel is good. Prices seems good.

nasir

Aug 08, 2010 09:47
This is one of the best free hosting service ever seen. I am very pleased with the features the agilityhoster is providing

Aug 10, 2010 12:56
AgilityHoster good enough. but 500 Kb file siz limit should be increased. Control panel is good. Prices seems good.

Daniel Udell

Aug 10, 2010 01:22
Instant activation was a big bonus for myself. I host a 2 web-pages, and so the 200mb limit is far more then ill conceivably use.

The 500kb file upload limit really isn't a pain if you're just hosting sites, if you want to do downloads theirs plenty of places that will file host.

They haven't just disappeared or moved my account or deleted it, despite its low traffic, which is very good compared to all those other 'free' hosts out there.

Will be upgrading to their paid services soon, with no doubt.

Kevin Whitehurst

Aug 10, 2010 11:41
Great free Service. Love their service. I have hosted a very nice large site with them for almost 3 years now, best free web hosting service I've ever been able to find. Even though my site has low traffic they keep it right where it is, which I love, and if there is a problem they react to my trouble tickets very fast, something most free services do not do at all. Agility Hoster Rocks!

Izar Farinas

Aug 16, 2010 05:48
Despite me forgetting to visit my site for nearly a year I'm surprised to find that they kept it where it was.

The interface is manageable. It's not confusing, rather it's straight forward, clear and direct to the point in giving you information that you practically need.

AgilityHoster is the best. I'm using the free webservice they are offering and they are treating me like I'm also paying for the hosting itself.

Jawwad

Aug 16, 2010 09:07
it is a good web hosting site. thanks to agility hoster to provide us such a best service.

“Despite me forgetting to visit my site for nearly a year I'm surprised to find that they kept it where it was.

The interface is manageable. It's not confusing, rather it's straight forward, clear and direct to the point in giving you information that you practically need.

AgilityHoster is the best. I'm using the free webservice they are offering and they are treating me like I'm also paying for the hosting itself.”

alf

Mar 03, 2011 09:33
Using the free hosting at the moment - this has drawn me to your product/s. I am based in south africa and surounded with hosting offers but no free (x2) domains to experiment with as a web designer still finding his feet. When i get to the point where my buck counts my money will be with Agility Business hosting plan. Thank you for the two free domains!

Sacha

Sep 10, 2010 08:18
Agilityhoster has proven to be a fairly reliable free web host in my opinion. I would recommend it's use to those looking for a reliable host server.

Dmitry

Sep 14, 2010 05:08
I was unable to get information about free domain names. Even this service is free, it seems like people are making fool of you by adding a lot of money for domain name. If I had known this at the start!

jun lee

Oct 20, 2010 02:28
AgilityHoster has been a reliable and high-quality free host for me; much more so than any other I have tried. The user interface is easy to navigate. I have nothing but good things to say about the service...I would recommend it to anyone.

Ron Smith

Oct 24, 2010 09:56
The concept of this being a free service is very good! But as with all things free you don’t always get the best from a service until you become a paid user.

I personally would like to see the 5 gigs of traffic increased to 10gigs this would still be well below the first paid plan! But would give a fair chance of lets say just below average usage / traffic.

The only other thing that I find very inconvenient is the 30second time out when using your FTP to upload files! Some times it takes a little more to locate the file that needs to be uploaded, and when you do indeed find it you then find that you have been timed out! This would be much better and user friendly if it was set to 60 seconds as apposed to only 30.

I guess most people who give just 100% good reviews ...

Oct 25, 2010 05:12
Looking for a free host, I stumbled upon AgilityHost. It was one of the rare hosts whose free plans did not include banner ads! While I won't mind there being banner ads since it is, after all, free, it was an added bonus.

Erin Masterson

Oct 27, 2010 08:03
AgilityHoster lets me get a bit more technical with my web site. I was aided by the support people on this team to help me get a database up and running. The process of using the services has gone smoothly and is generally high quality on my free domain name, so I imagine it is the same for paid hosting plans, especially since I noted that a TB is available for paid plans, and I don't even know how to pronounce TB, I have encountered it so rarely! All in all, a good thumbs up.

Ovidiu

Oct 28, 2010 08:03
Very good, profesional hosting at no cost !
I have tried other free hosts and this is by far the best.
I am very pleased with this free web hosting.
Thanks!

Viktor

Nov 02, 2010 01:42
The best free hosting what ever I seen. A lot of functions, features, average prices. I`am pleased to be a client of this hosting and hope that all stay so good :)

Nov 04, 2010 11:51
Its very easy to use, and very good. I have tried many free hosts but this one is the best and fast one.

Nov 05, 2010 06:32
I love the website and I love the features. It was very easy to use and tried so many other companies. This one is a keeper.

Sacha Melvin

Nov 05, 2010 08:26
As far as free web hosting I can't complain about agilityhoster.com
They have really done quite well in providing me with very reliable web hosting services.

Elvis

Nov 06, 2010 11:33
The AgilityHoster has a great control panel. You can easily find what you want. Every feature is user friendly and to the point. It is so much easier to browse through the website

indra pratama

Nov 08, 2010 10:05
agility hoster is god hosting for me, the begginer quite helpful in shaping a dynamic website ...
good ...

Cesar

Nov 09, 2010 09:42
the support of agilityhoster is better, they are rapid, precise, direct, i have the free plan, free, 300mb in disk is cool

slaber

Nov 11, 2010 04:49
AgilityHoster has been a very good free host for me, and the user interface is very easy to navigate. This is a very recommend and a high-quality host service..

bamaf tracea

Nov 11, 2010 09:54
Great hosting company and best online support. Uptime is very good also.
AgilityHoster has been a reliable and high-quality free host for me;
The user interface is easy to navigate. I have nothing but good things to say about the service and I would recommend it to anyone.

Nov 11, 2010 10:29
How can anyone complain about a FREE web hosting facility? Had mt site here free for over 2 years, not had any problems, great service and reliability.

zesty

Oct 18, 2010 10:54
“I have tried other free hosts but this is by far the best. Add in Free and Boom there it is. I made the mistake of using "no Name' and due to my own igrance not only lost my sight but all the work that went into it. After looking around carefully I arrived at this host and have nothing but praise to the stability of the service.””

Vitaliy

Sep 12, 2010 10:39
I'm using it for free more than 1 year and I'm happy with it. When my business grows - I'll switch to paid plan, and that will be agilityhoster for sure.
Thanks, guys!

Paul

Oct 17, 2010 05:05
I am very happy with agilityhoster here in Brazil.
Great services.
My customer ID is 88818.
I am mare than 3 years with them and i dont have anything trouble until here.

Kevin Kolasa

Oct 12, 2010 07:05
AgilityHoster has been a reliable and high-quality free host for me; much more so than any other I have tried. The user interface is easy to navigate. I have nothing but good things to say about the service...I would recommend it to anyone.

John

Sep 15, 2010 08:45
Great free service. I'm using the free subdomain, as I don't really want/need a full domain(even if its free). out of all the free hosting services this one is among the best.

StormNexxus

Sep 15, 2010 10:56
I was looking for a webhost and AgilityHoster.com took me under its wing and supplied me with the hosting i so desperately needed!

Jawwad

Sep 18, 2010 08:00
it is very good webhosting site. Its features is good and easy to use. we can handle easily with tools of Agilityhoster site and i am happy be a part with www.agilityhoster.com.

lama hari

Sep 22, 2010 06:16
im trying get free domain every where but i m not getting the right
so im searching for the best one
so i asked everybody some suggested different
one of my friend suggested me for the AGILITYHOSTER so i trying for it .
having seen for the review for the site i m quite happy so i m done with it.
the cost and the features of this domain is quite manageable for me

luis

Sep 22, 2010 07:56
Everithing is ok, since I use the free services, and I am new into hosting.
Service is ok, menu work fine, features not bad.

urdu

Sep 22, 2010 10:17
it is very good webhosting site. Its features is good and easy to use. we can handle easily with tools of Agilityhoster site and i am happy be a part with www.agilityhoster.com.

Bob Cratchit

Sep 23, 2010 08:23
Great free service, great uptime. No complaints here. Will upgrade to paid account ass business grows.

Sep 25, 2010 11:34
I use the free plan. I found the free service extremely convenient and with many interesting features.

Yuri

Oct 01, 2010 09:24
Provides all need services and simple to use. That is for small non-commercial projects. 500 kb file-limit may load text-pages and images only.

Oct 02, 2010 08:01
Using the free plan, i'm getting just what i was looking for: free, simple website management. There's plenty of features that i'm sure are useful to a lot of others, but for what i'm looking for this fit the bill perfectly!

Heru

Oct 05, 2010 11:10
We are using free plan, and we prefer phpMyAdmin program that very usefull for our necessities. But, Sometimes we can not access your web site even my web. So, be sure to stay your server keep online everytime. It was very important, and google can detect yours and us everytime to maintain our positions in the first page on google searching.

Tuncay Karatas

Oct 06, 2010 08:27
Quick, user friendly and the most important thing is very fastest servers on it. thaks a lot from Izmir/Turkey

AXO

Oct 06, 2010 10:34
I have tried other free hosts but this is by far the best. Add in Free and Boom there it is. I made the mistake of using "no Name' and due to my own igrance not only lost my sight but all the work that went into it. After looking around carefully I arrived at this host and have nothing but praise to the stability of the service.

Oct 10, 2010 05:52
I have tried other free hosts but this is by far the best. Add in Free and Boom there it is. I made the mistake of using "no Name' and due to my own igrance not only lost my sight but all the work that went into it. After looking around carefully I arrived at this host and have nothing but praise to the stability of the service.

Oct 11, 2010 09:59
“I have tried other free hosts but this is by far the best. Add in Free and Boom there it is. I made the mistake of using "no Name' and due to my own igrance not only lost my sight but all the work that went into it. After looking around carefully I arrived at this host and have nothing but praise to the stability of the service.”

sulaiman

Oct 15, 2010 07:58
free hosting veri good,but fantastico does not work.this is the bed thing you must get much costumer with fantastico

Mar 04, 2011 03:58
Very good web host. I am a free member with a subdomain. I have been with them for 2+ years. So far they were down once for 2 days. I contacted them and it was fixed within few hours. Even on free account their disk space and bandwidth is several times greater than my needs.

AdamComer

Mar 02, 2011 07:02
Very fast setup provide by hosting service. Service provides free plans that are full featureded and easy to use. Service seams like it will be exellent.

alessandro turrini

Mar 05, 2011 11:16
recensione prova ho iniziato oggi ad utilizzare in prova i servizi di web hosting top, mi servono per realizzare la piattaforma moodle per corsi di aggiornamento per docenti

Jul 22, 2011 11:35
it has been 1 month i use free hosting from agilityhoster and i found its reliable service. the server is always online 24 hours, and this is what i need, what all we need. in few weeks head on, im planning to upgrade my account to get fully services and features from this host.

Michael

Jul 23, 2011 09:24
Било је добро, али идем даље
Свиђа ми се чињеница да су подржана 2 домена (већина дозвољава само 1), али има превише других ограничења. Желим више од 5 поддомена и више од 5 адреса е-поште, заиста бих волео и ИМАП (неке друге бесплатне веб локације их нуде).

coolmoneywebsite

Jul 29, 2011 04:32
агилитихостер није лоше
Заправо сам управо добио овај налог пре неколико сати и морам рећи да није лош, заиста је лако схватити како управљати својим доменом помоћу ове веб странице.

Toni Hendra

Aug 01, 2011 09:45
агилитихостер.цом најбољи си 1Ст
Надам се да имам домен и хостинг бесплатно током целе године, али немам новца у банкарству. Ја нисам богати човек.

Claudio Garcia

Aug 03, 2011 09:51
The only thing i really want to complain is that I can't find a way for creating more subdomains. I have created one and my profile says I can have up to three subdomains.

Robert Farczadi

Aug 03, 2011 10:31
Солидан бесплатан хостинг! Најбољи тамо
Солидан бесплатан хостинг! Најбољи тамо

Нуди напредне функције које не налазим у својој услузи хостинга уз плаћање.

Нека људи буду живи

Mark Cavallo

Aug 12, 2011 01:42
Одлична услуга и никад проблем.
Они нуде одличну услугу, а можете је чак и испробати бесплатно. Такође нуде широк спектар пакета. Предложио бих то било коме.

shane armstrong

Aug 21, 2011 10:07
Није савршено, али врашки добро.
Тренутно користим бесплатни план док завршавам са кодирањем своје веб странице. До сада сам имао врло позитивно искуство са агилитихостером и препоручио бих их свима.

Брзине отпремања су велике, учитавање страница је брзо (користим 50 кб пхп датотека које рашчлањују у просеку 0,0188 секунди), а корисничка услуга је била сјајна када ми је затребао.

Једине недостатке (а ово може бити изолирано само за мене, јер имам врло специфичне потребе) су недостатак цроњоба за бесплатне кориснике (чак и само онај) и повремени застоји (који су врло ретки, можда 1 минут на сат, ово би могао бити само скупљач смећа на цлоуд серверима и пропусни опсег од 5 ГБ (мада овај ...

easyearn easyearn

Aug 21, 2011 04:33
паковање домена није једноставно
у почетку желим да успоставим лр страницу за игре са главом или репом.али ваш бесплатни домаћин не подржава скрипту.онда могу само да покушам да успоставим приватни блог.мислим да није погодно везивати домен који сам већ поседовао.

Ephestion

Sep 01, 2011 06:19
Спретност хостера је била фантастична
Мој тренутни веб сајт је намењен малој заједници играча који играју стратегије стварног времена. Ја сам бесплатан корисник и хостујем веб локацију на Агилити Хостеру већ 2-3 године. Открио сам да је врло лако подесити своју веб локацију помоћу контролне табле и сродних функција. Успео сам да учитам своје ХТМЛ и ПХП странице, створим МиСКЛ базу података, управљам страницама користећи ФТП и веб алате за управљање базама података. Добијате мноштво функција које ће вам помоћи да започнете и да ажурирате своју веб локацију.

Кад год бих имао проблем, добијао бих е-маил да ми помогне. Понекад је било проблема током надоградње сервера око којих нисам могао да заобиђем. Зато сам замолио особље Агилити Хостера да ми помогне и ...

Ajay suwalka

Sep 05, 2011 08:47
агилитихостер.цом је добар
Леп бесплатан налог.
Заиста добијам оно што сам желео. Бесплатно је, па је и погодно за употребу и хостовање.
Одлична услуга ...

Mike

Sep 10, 2011 11:09
Одлицан домацин
Испробао сам многе компаније за хостинг током последњих неколико година и верујем да агилитихостер.цом нуди савршен пакет. Можете започети са малим, а затим изградити и промовисати своју веб страницу својом брзином. Њихов софтвер је лак за употребу, лак за разумевање, али моћан и ефикасан. Саветујем свима који покрећу веб локацију да уштеде време и новац, прво прегледајте агилитихостер.цом пре него што се региструјете било где другде!

Vinicius domingos Fasolin

Sep 15, 2011 07:40
агилитихостер.цом је најбољи!
Квалитет овог плана је одличан, немам на шта да се жалим.
Презадовољан сам понуђеним услугама и заиста је најбољи бесплатни хостинг.
агилитихостер.цом је најбољи!

Sep 18, 2011 05:27
агилитихостер је врло добар!
Савршено за мој пхп & амп; мискл експерименти. Коришћење бесплатне услуге током 3 месеца. Чак је и бесплатна врло добра. Свиђа ми се његов интерфејс као и брзина. Препоручено!

ulises alvarado

Sep 20, 2011 11:51
Фантастично и бесплатно, шта још ...
добро пословање на мрежи ... контролна табла је врло једноставна за употребу са многим опцијама и њихови одговори на често постављана питања одговарају на свако питање које бисте могли имати.

Jul 20, 2011 08:11
уживајући у услузи
фреехостинг је тренутна услуга коју имам и била је врло брза за подешавање. Сада је истражујем и видим да ли то каже да може. Засада је добро

harold hare

Sep 24, 2011 06:02
Само поуздана цена, итд
Ово је све за шта тврди да је и више.

Шта више можете тражити

Систем једноставно ради и они вам не сметају

celiaguian

Jul 20, 2011 06:00
агилитихостер је најбољи ... врло добар за мене
Веома је важно имати агилити хостера за почетну веб страницу и бочно да бисте добили услуге домаћина за које знамо да функционишу!

Claire Ortega

Jul 15, 2011 09:42
This is a really great service!!!!! I found you by searching on the web and had to switch my resume site to you because AT&T DSL service was no longer providing free web storage.

Mar 04, 2011 06:45
Using the free hosting at the moment - this has drawn me to your product/s.When i get to the point where my buck counts my money will be with Agility Business hosting plan. Thank you for the free account!

sansher

Jun 22, 2011 12:09
good service for web hosting, good features and reliable and informed to many friend.

Jun 22, 2011 04:51
I need to check out first whether SAFE MODE is on or not in PHP.
Apart from that, you offer a good selection of features, and especially the No-Ads feature is great.

starmaxx

Jun 22, 2011 05:45
агилитихостер је један од бољих вебхостинга
Здраво, моје име је Марцел, ја сам из Румуније и имам 23 године.
Користим услугу вашег вебхоста (бесплатна варијанта) и прегледавам ваше услуге ... До сада је у већини случајева са вама боље, али у будућности очекујем још поклона за бесплатне кориснике, јер ово корисници вам праве огромне бесплатне препоруке и то вам даје огромне шансе за огромне наручене клијенте. Извините на мом лошем енглеском ... Тхакиоу унапред!
Марцел из Румуније!

Timofey Baranov

Jun 24, 2011 08:26
адекватно
Постојали су почетни планови, затим лични, а сада сам променио посао. Цена се често спушта из године у годину. Пружена сва потребна подршка.
ЦП једноставан у употреби.

obinna osuji

Jun 24, 2011 10:53
агилитихостер.цом ми је био фин и кул
ОБОЖАВАМ АГИЛИТИХОСТЕР.ЦОМ ЗАТО ШТО САМ СЕ ПРИЈАВИО НА ДРУГУ СТРАНИЦУ ЗА ХОСТИРАЊЕ, АЛИ НИТКО НИЈЕ ДОВОЉНО ДОВОЉНО ДА СЕ СВОЈИМ СВИЂАЊЕМ. ОТКАД САМ ПРИДРУЖИО АГИЛИТИХОСТЕРУ БИЛО ЈЕ ТОПЛО И МОРНО У МЕНИ.

blueberryeleven

Jun 28, 2011 06:37
Im currently using a free account. Though it is for free im somehow contented with the basic features it offers.for more than a month of using the service i havent experienced any backlog at all

Anton Kiselyov-Minaev

Jun 29, 2011 12:00
AGilityhoster.com is good
Користио сам вордпресс аутоматску инсталацију и то успешно! Користим $ 0,00 бесплатног веб хостинг плана. Користим менаџер датотека у цонтролпанелу и то је врло корисно. И такође ми је жао због мог лошег енглеског, то није мој матерњи језик, јер сам руски.

wjahat ALI

Jun 30, 2011 06:25
најважнија веб локација
све је тако професионално

или се односи на бригу о купцима и подршку ?? (Немојте ме погрешно схватити. Заиста не знам па сам питао.)

Немам искуства с тим, мислим да само морам да научим. Та тачка је да, једном кад сте некога покренули, заиста не желите да премештате веб локације са једне на другу само за долар или 2 ......... !!

У сваком случају, треба да донесете одлуку у наредним данима .. Треба да покренете веб локацију.

linda

Jun 30, 2011 11:58
агилитихостер.цом је најбољи!
Недавно сам пробао њихов бесплатни хостинг и он почиње да се активира без икаквог времена .. време рада је добро..уопште све до сада добро

phil

Jul 04, 2011 03:47
Сјајно
Догодило се тако брзо, сјајно, користим бесплатан пакет који пружа велику услугу са свим потребним. Важно место за б

Noel Marshall

Jul 09, 2011 01:17
Најбољи избор гомиле
Након испробавања преко 5 других хостинг компанија, позлило ми је од сазнавања ствари које нису биле укључене у моје рачуне, па сам због тога морао све да платим као додатак. АгилитиХостер ми је понудио ЦЕЛИ пакет и када налози / домени које имам на осталим хостерима истекну, све ћу преместити у АгилитиХостер. Само се надам да ће задржати висок ниво корисничке услуге коју тренутно нуде!

Поздрави
Ноел Марсхалл
Малта
ЕУ

Hans Liebknecht

Jul 10, 2011 12:16
Једноставан и поуздан бесплатан хостинг
За мене су најистакнутије карактеристике Агилитихостеровог & куот; БЕСПЛАТНОГ Хостинг плана & куот; су поузданост (~ 99% времена рада) и једноставна регистрација.

Контролна табла је прилично опсежна и помало неуредна, али у целини и даље једноставна за употребу.

МиСКЛ базе података и ПХП4 / 5 су укључене у бесплатни план хостинга.

До сада нисам имао жалби или проблема: зато нисам могао да пружим услугу & куот; Однос са купцем & куот; рејтинг.

Дао бих му 10 у категорији "Карактеристике плана хостовања" ако би постојала могућност да се меморија повећа на 1 ГБ, то је простор на диску који нови купци могу добити бесплатно одмах (када сам регистровао било је само 25 ...

ycelli celli

Jul 11, 2011 09:31
агилитихостер најбољи избор
Отворио сам налог на агилитихостер.цом за привремену употребу на тестираним веб локацијама.
Имам неке странице за тестирање у поддомену бесплатно и врло добро функционишу. Желим да надоградим на рачун који се плаћа, тако да постоји потреба.

788336

Jul 15, 2011 03:36
are just about to start your online adventure or would like to get your first impressions of our service without paying anything, the 100 MB Free plan is the right one. It comes with a wide list of features including a quick automated installation of WordPress, Joomla, Mambo and many more PHP scripts. You can receive but cannot send e-mails with this plan. There is a small

Luud Janssen

Jul 19, 2011 05:23
Најбољи бесплатни хостинг!
Бесплатни хостинг је невероватан. Уместо тога, имало је више миСКЛ база података. Требало ми је неколико услуга да успоставим веб страницу на мрежи, не знам ко је то фаул, али онда када је поставим на мрежу, промене иду директно на мрежу. Никада нисам морао да користим услуге, тако да о томе не знам ништа. Контролна табла је добро подељена у категорије, али нису толико велике. На пример, менаџер датотека је прилично спор. све у комбинацији, заиста препоручујем овај бренд, они су најбоља бесплатна услуга хостинга на мрежи. (Б.т.в користим бесплатни план хостинга)

mohammed

Jun 21, 2011 05:54
сјајна и љупка
велико хвала на одличној услузи надам се да сте све добро

ваша услуга је в.гоод
Ваша цена је врло ниска и погодна
ваша контролна табла је лепа и врло јасна

Oct 01, 2011 08:12
Nice hosting for that costing. The control panel functions are not too much intuitive, but - hey - it's free!

James

Oct 28, 2011 07:09
Велика вредност, не може се победити
Стварно импресиониран овим хостинг провајдером. Почео сам са бесплатним планом и нисам могао да верујем да су функције доступне за улагање од нула долара. Дакле, надоградио сам и волим то. Капа доле овим људима, једном од најбољих пружалаца услуга тамо.

-Џејмс

Kim

Apr 11, 2012 07:59
Добра услуга - одлична цена
Регистровао сам се за Агилити пре скоро годину дана јер сам похађао часове веб дизајна. Били су дивни и врло стрпљиви према мени и увек су ми се брзо јављали. Сад кад сам скоро завршио школу, пријавио сам се за њихов пословни рачун. Чињеница да подржавају ВордПресс била је велики разлог зашто сам на крају ишла с њима.
До сада сам био потпуно задовољан услугама Агилити-а и надам се да ћу бити још импресиониран њиховим пословним налогом.
Хвала Агилити, и настави тако!

306806

Apr 26, 2012 10:57
Један од најбољих доступних.
Бесплатну верзију Агилити Хостера користим око три године без проблема. Агилити Хостер је једна од најбољих хостинг услуга коју сам истраживао и / или користио. Не постављају ограничења колико је страница доступна и олакшавају ажурирање. Не бих се устручавао да препоручим Агилити Хостер било коме, и заправо, препоручио сам га барем једној особи која га је на крају користила.

rozesky

May 05, 2012 10:57
Добра компанија за хостинг
Обожавао сам агилити хостер за своју веб страницу, али сматрам да се изузетно полако креће између страница да бих радио на својој
вордпресс сајт. Не могу то ни завршити јер ствари предуго трају

Carina

May 14, 2012 04:33
Одлицно!
Немам шта да кажем осим да наставим са добрим делима. Спретност је његова одличност у многим аспектима. Надам се да ћу преко њих додати још једну веб локацију и наставити да се чак оглашавам за њих пуштајући својим пријатељима и онима који желе да направе вебисте или хостују свој домен да одлазе са хостелом за агилити. Стварно су добри. Не жали се уопште!

Dok

May 30, 2012 07:39
агилитихостер.цом је најбољи!
Недавно сам пробао њихов бесплатни хостинг и он почиње да се активира без икаквог времена .. време рада је добро..уопште све до сада добро

websoft.tn

Jun 11, 2012 01:38
агилитихостер.цом је професионалан!
Користио сам вордпресс аутоматску инсталацију и то успешно! Користим $ 0,00 бесплатног веб хостинг плана. Користим менаџер датотека у цонтролпанелу и то је врло корисно.

muhammad yusuf ali brandon

Jun 21, 2012 03:28
агилитихостер.цом је најбољи
Заиста сам срећан што користим агилитихостер.цом. Веома је добар, брз и пријатељски. Контролна табла је тако једноставна. једноставност употребе.

Fjodor

Sep 02, 2012 10:05
Врло добра услуга.
Веома сам срећна због ове услуге. Сматрам да ми пружа све функције које су ми потребне, а техничка подршка је одлична, с обзиром на то да користим бесплатну варијанту. Једино што би могло бити боље је да имате барем један налог е-поште који је у потпуности функционалан (ПОП / СМТП).

Netss Org

Sep 05, 2012 02:31
агилитихостер.цом је најбољи!
Имам план бесплатног хоста и уживам.
Агилитихостер.цом је најбољи избор за личне сајтове!
Буду обавезујуће препоручиваем своим друзьам.
У нас в Украине о таком приходу только мечтать.

Feb 18, 2013 12:00
No problems with iclickster hosting and they have done pretty much done everything expected for the 2 years I've been with them. Simplicity was the most important thing for me for my blogging, and they have delivered! Great service!

1507779

Sep 14, 2013 09:37
агилитихостер.цом изгледа ок
агилитихостер.цом изгледа ок

пронашао са гоогле-ом, покушавајући сада
користећи га за моју јоомла инсталацију
цп панел изгледа ок, пријава и регистрација су брзи

Oct 12, 2013 04:43
We have multiple hosting plans for many years now with Arvixe.Not a single time their support failed to help us promptly and without any hassles. Highly reccommend them!
good to be back

Aug 09, 2014 07:04
Excelent for beginners or even for webmasters. The best free service I've ever seen - R. Schmidt/Brazil

Grahame

Jan 30, 2015 06:10
Избегавајте
Осим што су отказали мој рачун након 1 године, јер им не бих платио надоградњу, отказали су и 2 друга рачуна веб локација за која сам користио исту адресу е-поште. Како веб странице ове банде добијају лошу репутацију, започињу нове. Пазите на леадхостер.цом, .атспаце.еу, .атвебпагес.цом и сецуре.биз.нф: .цо.нф, .биз.нф, агилитихостер.цом, .гетењоимент.нет, .медианевсонлине.цом, .миартсонлине. цом, .мигамесонлине.орг, .мипрессонлине.цом, .мивебцоммунити.орг, .онлиневебсхоп.нет, .сциенцеонтхевеб.нет, .спортсонтхевеб.нет и други.

Можете их уочити путем адреса е-поште: суппорт@суппортиндеед.цом, салес@суппортиндеед.цом & амп; абусе@суппортиндеед.цом

Jun 16, 2016 02:54
In my opinion agilityhoster.com is best!
I have Using Free host plan and enjoy.
I tried severral others and nothing comes close
Agilityhoster.com is best choice for personal sites!
Do not need to look further.

Francisco Chavarria Mora

Mar 24, 2012 04:57
Тако ми је драго са Агилити Хостером, тако је добро!
Ја сам бесплатни корисник налога. Током конфигурисања хостинга имам врло једноставне корисне алате. Контролна табла је врло једноставна и једноставна.
Ја сам нови корисник у овом окружењу и Агилити Хостер пронашао сам место где административни алати и чаробњаци за конфигурацију олакшавају објављивање веб локације за неколико сати.
Једноставност коришћења бесплатног налога на одговоран начин за мерење оперативности странице и доношење исправне одлуке о препоручивању и куповини услуга које нуди Агилити Хостер.
Презадовољан сам услугом коју добивам бесплатно и до сада сам све што ми је понудио Агилити Хостер добио на време и без икаквих мука

ali4u

Oct 08, 2011 08:27
i like this service very much
osted my sharepoint intranet with aspwebhosting long time agonow my website are using dotnet 4 and php combinationone of the thing i like from aspwebhosting is the ability to host asp.net and php simultaneouly, the other thing is their livechat support helping me troubleshoot code at 2AM sydney time with their combination of great support altough no phone support 24/7 livechat is sufficient to me as troubleshoting code is better on livechat.why i dont give perfect score for their control panel is because

Arif Hidayatulloh

Mar 21, 2012 03:56
Препоручујем свим корисницима који користе сервер агилитихостер.цом
Одличан хостинг!
Здраво, моје име Ариф Хидаиатуллох из Индонезије, Џакарта.
Користим & куот; Бесплатни план & куот; годину дана, и до сада, без проблема ... Увек је укључено! Препоручујем свим корисницима који користе сервер агилитихостер.цом

Mar 13, 2012 06:57
Best free hosting I have found to date...and I have been at this for over 10 years.

It seems as if they are never down. And no banner ads..

David

Nov 06, 2011 08:02
One of the best free host...Best with all the feature but lacking on wordpress custom themes...(?? I miss something..??). Would like to host many sites on this

Sujit Shekhar

Nov 15, 2011 07:24
best service
Агилитихостер.цо иде најбоље. Мислим да их други веб хостинг прати на прави начин
Захваљујем ти се
МЦИ
Бихар Шариф (Наланда)
Индија

anming

Nov 16, 2011 12:42
то је добра услуга хостинга.
Ову услугу користим више од годину дана као бесплатни план хостинга. Мислим да је то најбоља услуга коју сам користио.

infiltr

Nov 26, 2011 02:45
агилитихостер.цом је врло добар домаћин!
Већ 1,5 године користим агилитихостер.
Техничка подршка је врло пријатељска и корисна. Одговор увек добијем за 10 минута.
Хвала.

Mauro Vendemiatti

Dec 03, 2011 04:04
Најбољи у класи хостинг
Веома сам задовољан услугама агилитихостера.
Они су врло добро послужили мојој сврси.
Мислим да би само контролна табла требала бити пријатељскија.

Заиста волим службу подршке. Особље је врло брзо и тачно. Увек добро расположен и увек врло пријатељски одговара на најглупља питања.

Заиста препоручујем окретност.

trev papp

Jan 01, 2012 05:25
Everythings great a fine web hosting program. I use the free web hosting for our small group of participants and it works out great.

wayne mcnally

Jan 06, 2012 06:55
Ново у изради веб странице. Особље је било стрпљиво са мном и сајт се појавио.
поздрав ....... као нови корисник имао сам пуно проблема. Особље се благовремено позабавило проблемима. Проблеми нису у стварном времену као разговор са особом, али одговори су брзо стигли па ...... можда ми је то уштедело време.
Тренутно је бесплатно решење одлично функционисало, јер ја само продајем штенад кокер шпанијела, а кад их нема, више их нема.

Мој план је да користим иВеб и АгилитиХостер за било које будуће веб локације.

Ваине МцЦналли, пензионисани инжењер

DetreS

Jan 11, 2012 09:52
Одличан хостинг
Ради добро и чини се добрим бесплатним хостингом.
Морам још мало да испробам, али мислим да овде могу да пронађем све што желим, наш веб је само ММОРПГ форум и надам се да немамо проблема са хостингом.

sanjay

Jan 20, 2012 05:22
агилитихостер.цом је најбољи!
агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер.цом је најбољи! агилитихостер. цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље! агилитихостер.цом је најбоље!

terrasurfer

Feb 13, 2012 08:15
Веома задовољан
Користим бесплатну услугу агилити хостера. углавном га користе као хостере домена и сервере датотека. Тражим да радим неке хтмл ствари и користим их као сценско подручје за моју страницу. Чињеница да могу да радим ове ствари бесплатно, главни ми је плус, јер не бих желела да платим нужно сценско место.

Још увек нисам морао да користим корисничку подршку (што би ваљда могао бити плус) Интерфејси су прилично интуитивни и успео сам да урадим све што сам до сада желео без додатне помоћи. Свиђа ми се способност уређивања датотека, погодно је што не морам да преузимам - уређујем - и отпремам. Могућност уређивања датотеке & куот; на месту & куот; на серверу агилитихостер је в ...

[email protected]

Feb 26, 2012 12:55
Агилити Хостер је фантастична
Агилити Хостер је фантастично место за покретање вашег домена, са апсолутно бесплатном опцијом и без додавања или транспарента који се приказују на вашој веб локацији, то је хостинг марвал.
Једном када успете да завршите своју веб локацију и почне да долази саобраћај, лако можете да надоградите на план који ће одговарати вашим потребама.
Одличан радни тим.

dopreto

Feb 28, 2012 07:42
агилитихостер.цом је добар
Естоу муито сатисфафеито цом агилитихостер.цом и планејо цонтинуал акуи пор муито темпо. О фацто де подер диспор акуи де пхп, мискл итд. Е ум понто муто посситиво е куе еу валоро муито еспециалменте. Тамбен валоро муито позитиваменте о фацто де подер диспор акуи де ун едитор е де ун уплоадер куе фунционам муито бем

dm.o.kovalenko

Feb 29, 2012 10:39
Врло добар!
Невероватни бесплатни планови хостинга! :) Врло добро за почетнике. Већина карактеристика плаћеног хостинга, укључујући ЦМС прединсталаторе.

Mar 08, 2012 12:59
Ако желите слободан простор ... Ово је добро
Ако желите слободан простор за поигравање основама ...
цги сси цсс хтмл пхп скриптирање апацхе сервер линук ...
Ова услуга је готово савршена ...

[email protected]

Mar 10, 2012 09:26
волим агилитихостер.
ово је била моја прва веб локација.
Било ми је прилично једноставно за подешавање, а АХ пружа све потребне алате, иако сам изабрао да користим свој.
Од њих никада не вршим никакав притисак да платим, али ако будем морао да се проширим, радо ћу платити. Прилично су јефтини. Није ми била потребна корисничка подршка, па искрено не могу то да коментаришем.
Препоручујем Агилити Хостер. Хвала на бесплатном хостингу!

default_user

Mar 15, 2012 04:45
Један од најбољих бесплатних домаћина на мрежи!
Испробао сам многе домаћине који нуде бесплатне услуге хостинга, а многи су у сенци опција које нуди АгилитиХостер.цом.

Jun 12, 2011 11:07
if the space and database could be larger, it would be much better.
Of course, i use the free plan,hah.
uptime best
support: haven't faced problems, so don't know.

asep sutarman

Jun 22, 2011 06:42
најбољи хостинг сајт
Ја сам почетник у хостингу, али са агилитихостером открио сам да је врло једноставан и бесплатан, они укључују цпанел на бесплатном хостинг месту, што ми даје пуно могућности
најбоље за окретност

[email protected]

Jun 06, 2011 08:59
good services
употребљивост је тешко разумети .. али и даље добра јер услуге нуде бесплатан хостинг 071020097.агилитихостер.цом

Adrian Walsh

Mar 18, 2011 01:12
Great! what a pleasant experience. i'm new to AgilityHosting but i have nothing but praise for them.
i'm using the free service and it couldnot be better.
thanks for a great service.

Bobby Murray

Mar 20, 2011 04:10
Does not it support Hurricane Electric Free DNS service.
It takes a long time to resolve my domain.

Nebojsa

Mar 21, 2011 01:28
Very nice thing to find a free host to setup my website and test it. And later I just might upgrade to paid service.

Manuel M. Fandino

Mar 21, 2011 03:47
A great service and a great domain hoster.
PHP works perfect. Latency is small and you are provided with a lot of space.

Roj Ventura

Mar 22, 2011 04:49
It's working very well for me.
Easy update and good hosting.
I'm using the free hosting plan, with an almost perfect efficiency.

eduarado

Mar 26, 2011 03:54
агилитихостер је врло добар
Веома сам задовољан агилитихостером. Препоручујем свима. Ученик сам пхп-а и за сада користим да тестирам лош план за запошљавање у будућности. Препоручи.

Mar 17, 2011 09:22
I am not good at English.
they are the best company ever i use in hosting and web servers and i use the free hosting plan for now

Paul Mixon

Mar 30, 2011 10:16
Одлична услуга
Молим вас, не заустављајте то што радите!
Волите бесплатни план и планирајте надоградњу на врхунске услуге
касније.

Имали смо само неколико минута прекида у недељу 26. марта

Apr 01, 2011 07:50
I am currently using AgilityHoster's free plan, and I am so completely satisfied that I am probably going to upgrade my plan very soon.

When I first transferred my domain to AgilityHoster it seemed to take an extremely long time to get DNS settings changed. So I opened a trouble ticket. Come to find out I missed a step, and they pointed it out. However, in pointing out my mistake they were very courteous and professional.

Also, even though I am only using the free service, I received a response to my trouble ticket in LESS than 24 hours. This, in my opinion, is EXCELLENT customer service.

Not only am I staying, I will be recommending them to my friends and colleagues. Also, I will advertise for them as much as I can on any and all sites I have.

Joe Korson

Apr 02, 2011 05:11
одлично, хвала
најбржи - наставите са добрим послом - Након што сам потрошио само 2 минуте да се региструјем са агилитихостером, мој налог је био спреман за употребу у наредна 2 минута. Фантастична услуга коју ћу поново користити и опет!

ckacakamanis

Apr 03, 2011 11:24
леп..
бесплатан хостинг хостинга .. трудим се за свој завршни пројекат .. заправо сам студент. нада се може учити од вас, момци ..

357743

Apr 03, 2011 10:55
Већ користим други хостинг, али агилитихостер.цом је најбољи
агилитихостер је најбољи хостинг који икада знам. једна од услуга која ми се свиђа је инсталирање вордпресс-а на мој хостинг, а није нађена на другој услузи вебхостинга.

Bren

Apr 04, 2011 05:17
simply the best
Потпуно одушевљени њиховом услугом.
100% задовољан
Најбоље што сам икада користио ...
Фантастична корисничка подршка, једноставан интерфејс, изузетно стабилан.




Бесплатни план

Jun 07, 2011 02:32
I am using free plan and they rock.

They are a host of high quality and support PHP mail() unlike other free hosting.

Uptime is 98%

[email protected]

Mar 31, 2011 09:20
Добро урађено!
Хвала админ: Д.

Управо сам почео да користим услугу АГИлити

Надам се да ће ми бити од велике користи.

Настави на админ

Ја ћу поред тебе

хахаха

Ох онда. Молим вас, подржите моје пословање које ће ускоро користити ваш сервер

chinmay gajjar

Mar 17, 2011 03:55
this is realy nice thing... i was in serch of free hosting site that can run php scripts and i tried over 15 websites... but one day my friend said me to try agility hoster for free hosting of domain and that worked. i am realy feeling great having this type of service.. thank you agilityhoster team...
i am realy fan of this service.

Lasee

Mar 16, 2011 09:45
i was looking a best free hosting site since longtime...atlest i found agilityhoster.
i love this site

Hadi

Mar 16, 2011 12:00
nice hosting...
best and free... i love it, hope agility hoster will keep the free hosting forever... :D

kiry

Mar 06, 2011 12:12
i am very happy with it to date, i am planning to upgrade very soon to a paid scheme.







my oppibnion is that it is great

raj

Mar 07, 2011 02:52
i am very happy with it to date, i am planning to upgrade very soon to a paid scheme.







my oppibnion is that it is great”

Alex

Mar 08, 2011 10:43
after about 2 years its still free and its still works with no ad!! what else could make it better?

i never asked for any customer service so i cant judge about that but for this price it seems preety good

Budi Celluler

Mar 08, 2011 11:35
On this free web hosting provider nothing feature auto script install,and this very bad without this feature.

Daniel Boone

Mar 08, 2011 07:54
Agility Hoster is Great!!! Thanks for such a wonderful companion website. I really enjoyed using the free trial for the class AIS

Daniel

Mar 10, 2011 03:07
really think this is a great site, thank you very much for this. this site really lets people do want they want to do, and its all free! its seems to be really good, havent been using it for very long but still seems to be a great thing.

Skinny

Mar 10, 2011 06:59
AgilityHoster is so good! Give me much interesting things. Very easy to use. Useful to learning for me.

Ali

Mar 14, 2011 11:19
they are the best company ever i use in hosting and web servers and i use the free hosting plan for now

josse zavala

Mar 14, 2011 06:01
is realli good i like it and is free really think this is a great site, thank you very much for this. this site really lets people do want they want to do, and its all free! its seems to be really good, havent been using it for very long but still seems to be a great thing.”

Mar 14, 2011 10:56
Definitely I will recommend it to my friends. I am very pleased with the free web hosting, which your site is providing. It saved me a lot of money. I am very happy because I find you.

Mar 15, 2011 12:43
AgilityHoster is a very good web hosting server, a wonderful site. And are free to use!. It is real? Or a dream?

DPA

Mar 15, 2011 08:28
I am not good at English.
they are the best company ever i use in hosting and web servers and i use the free hosting plan for now

Juliano Kaus

Mar 15, 2011 04:20
very good suport, and uptime, I would like to put a lot of sites inside agility hosts, the price is 0, and I am very happy about this

karan

Mar 16, 2011 06:40
Good, easy,robust..!
Keep up the good work.!
Totally free and add free.
Nice work .
Not much experience but been good till now.
Hope to hear from u in future.

Kaitu

Mar 16, 2011 06:44
hi im using the free plan! and i love what i see. the control panel is a user friendly based. the pice is quite reasonable for other packages and customer support amazing.

Apr 08, 2011 03:53
агилитихостер има добре услуге хостинга
Већ скоро две године користим агилитихостер, иако користим само бесплатне услуге хостинга, услуга коју користим најбоље је у поређењу са другим бесплатним хостингом који сам раније користио. Контролна табла је за употребу, ФТП опција је врло једноставна за подешавање, а такође и за исток. Веб-простор је огроман с обзиром на то да користим само бесплатни план хостинга. Друге путарине су такође корисне, као што су база знања, форуми, водичи међу осталим. Подршка купаца је такође сјајна, особље за подршку одмах одговара на упите е-поштом. Све у свему, агилитихостер има веома добру услугу веб хостинга.

NImod

Apr 11, 2011 03:08
The service is good and interestingly i took the free plan. even then they give the best service i ever seen in the net for freee

Aitortxo

Apr 05, 2011 11:43
агилитихостер.цом је доброг укуса!
Могу само да кажем да нисам имао проблема на агилитихостер.цом, и то је врло добро.
Желео сам бесплатну веб локацију за хостинг без огласа, ПХП-а и МиСКЛ-а како бих тестирао одржавање веб сервера, а агилитихостер.цом задовољава све потребе и има више од минимума.
Као што каже резиме, агилитихостер.цом је доброг укуса!

yao zhang

Apr 11, 2011 08:58
агилитихостер.цом је најбољи!
Управо сам открио вашу веб локацију, визија и брзина су добри, посебно бесплатни хостинг који пружате, волим, надам се да можете да наставите са бесплатним хостингом. Хвала вам на услугама.

wahyu

May 07, 2011 08:57
агилитихостер.цом је то наставио
ово је временски поглед око себе
морамо бити сјајан план хостинга
ако желите да ми платите за систем у вашој вези
одржавај ме у животу

sharptduu

Apr 11, 2011 05:32
дин
видим да услуге раде споро. Сада желим брже. Не могу да покрећем свој алат. Ткс за услуге.
Волим твоје друштво

Stewart Procter

May 08, 2011 10:51
Најбоља бесплатна услуга на вебу
Заиста сјајно за непрофитне клубове попут нашег, где број који тренира никада неће бити сјајан. Само користећи организације попут ове можемо да се промовишемо.

Mustafa

May 09, 2011 10:19
I was seeking a free hosting site but i did,t find anyone and i tired,then my old friend advise me to check this site
(agilityhoster).Atlest i found it wich was i seeking

freesidual

May 13, 2011 02:40
најбоље што сам икада користио или видео
одличне ствари БЕСПЛАТНО! Најбоље што сам икада користио или видео. Корисничка подршка је увек била упућена и корисна. Овај креатор веб страница био је лаган за употребу и имао је све потребне опције.

eduardo

May 13, 2011 03:27
агилитихостер.цом је врло добар!
Агилитихостер мислим да је врло добар. Има максималну снагу сервера и никад не излази. Препоручујем свима.

Michele

May 16, 2011 11:22
Very good service, phpmyadmin is a bit slow but the service is good. The control panel is ok and I'm very happy it's free. I've just some problems with reCaptcha (google's function), but I changed the captcha script and now it's ok.

hitoki

May 20, 2011 06:06
агилитихостер.цом је одличан бесплатни вебхост
агилитихостер.цом је сјајно бесплатно веб тестирање, свиђа ми се инсталатер тренутних скрипти и бесплатни веб хостинг са одличним управљањем цп-ом, чак и ја нови који користим услугу агилитихостер, бесплатни веб хостинг са добрим инсталатором цп-а и скрипти је оно што ми се свиђа од агилитихостер.цом
За свој блог користим бесплатни веб хостинг и стварно га волим, јер не морам сам да инсталирам скрипту; д

OSUJI

May 23, 2011 11:51
агилитихостер је најбољи
користио сам основни план. и било је лепо и цоол.био сам тако срећан.ово место је лепо за мене.агилитихостер је стваран и потврђен.

Jun 01, 2011 06:24
amazing site and hosting service!
very cheap hosting service.
reliable service.
good cutomer relation.

Stacy Carera

Jun 01, 2011 08:16
Спретност мора ићи напред
Ово је најбоља ствар када је почетник на вебу имао потребу, користим бесплатни план и ВИП план који могу добити за многе услуге попут Јоомле, то је било добро за мене, још увек га користим и никад не идем на други сервер ако агилити хостер остаћеш пружати бесплатну услугу за све

Sri Kusmiati

Jun 02, 2011 11:00
Ништа најбоље од агилитихостера
Ово је добар бесплатни домаћин него што сам га икад раније упознао, немојте га прекинути ..

10 палца горе

Jun 02, 2011 11:49
I´m using AgilityHoster From Buenos Aires - Argentina and I enjoy using AgilityHoster !
Thanks for this free service !

744308

Jun 03, 2011 12:14
агилитихостер.цом је најбољи!
Једноставна регистрација, добре цене, лако управљање. Добра веза.
Још увек нисмо могли да проверимо подршку. Уопште сам почетник попут веб дизајнера,
и желим да се захвалим на подршци

Jun 05, 2011 12:59
I have just started with your domain service, and I don't think that it is very user-friendly to the new/inexperienced user, such as myself. Right now, I am having trouble pointing my website to your service. The turn around response time to my initial email was quite fast, but the information was useless to me. It gave me no insight as to how to actually point my website to yours. As it stands now, I am no closer to my answer than I was this morning. I think that you could do better with your customer service department, maybe actually giving some useful information to your customers might be a good place to start, not just sending them to a FAQ section that is filled with a lot of tech answers not very helpful to the inexperienced user.

CompanionWulf

May 07, 2011 12:26
Један од бољих домаћина!
Агилити Хост-а постао сам свестан малопре, али озбиљније сам га схватио када сам тражио компаније које пружају Вордпресс хостинг. Агилити Хост је једна од ретких компанија која нуди бесплатан Вордпресс хостинг.

Нисам имао никаквих проблема. Брзина утовара је брза, а време рада поуздано добро. Само два пута сам имао проблема са спорим учитавањем, али је врло брзо решен.

Нисам имао искуства са корисничком подршком, али њихов одељак са честим питањима је информативан и подучава.

ЦПанел је богат функцијама, садржи све што вам треба, а затим и неколико. Лако се кретати; међутим, у почетку сам имао проблема да пронађем где се налазило након пријављивања. Није одмах ...

May 06, 2011 05:18
I am very impressed with Agility Hoster. I am using the free hosting option and I haven't had any problems. The Uptime is great. No Ads! I don't know how they do it but hats off to Agility Hoster!

nova

May 08, 2011 10:31
агилитихостер.цом је најбољи!
Задовољан сам АгилитиХостер.цом јер је ова карактеристика добра посебно за бесплатне производе
У овом производу можемо користити пхп и мискл

infiltr

Apr 29, 2011 07:35
агилитихостер.цом хостинг мог љубавника!
Одлична је хостинг компанија, покушавам да користим многе друге компаније. Нису добри. Али агилитихостерова техничка подршка ми помаже сваки пут

trev papp

Apr 12, 2011 08:21
агилитихостер.цом је најбољи
изврсна услуга топло препоручена, прошло је отприлике годину дана да смо овде угостили нашу веб локацију и са изузетком неколико мањих проблема, услуга веб страница је изванредна

Noel Marshall

Apr 13, 2011 10:25
Уз агилитихостер добијате прави ВИСИВИГ
Тренутно купујем домаћина за своје клијенте. Тражим домаћина који је спреман да понуди пакет аранжман, а не домаћина који вам све наплаћује као ДОДАТНО!
Мој други домаћин је такав и планирам да пребацим све своје клијенте на поштену услугу хостинга.
Мислим да сам напокон пронашао један!
Изгледа да АгилитиХостер нуди све што ми треба за најбољу цену и верујте ми, тражио сам и тражио!
Дакле, ако је након мојих суђења све у реду онда сам својим клијентима пронашао најбољи нови дом!

Muhammad Saleem

Apr 14, 2011 06:53
агилитихостер.цом је најбољи!
лепа услуга хостинга. Заиста сам задовољан услугом. Иако користим бесплатни хостинг пакет. али такође могу да предложим другима све пакете.

Лепа услуга

muhsin umar

Apr 16, 2011 01:27
Агилитихостер.цом је најбољи веб хостинг на овом свету
тако сам задовољан агилитихостером. то је савршен домаћин са добром ценом и добром услугом. агилитихостер.цом је најбољи веб хостинг на овом свету

Bvogel

May 01, 2011 07:41
агилитихостер.цом нуди невероватну услугу хостинга без трошкова !! [...]
Агилитихостер.цом заиста нуди невероватну услугу без икаквих трошкова. Тренутно хостујем две веб локације код њих и не могу бити срећнији. Њихов интерфејс и контролна табла изузетно су једноставни за употребу и разумевање. Никада нисам имао ниједан проблем са њима нити ми је икада пала веб локација. Апсолутно невероватна компанија коју ћу користити још много година !!

Jonathan Willick

Apr 18, 2011 02:30
То је супер
Агилитихостер је невероватан. Ову услугу користим отприлике 4 месеца и никада нисам имао проблема.

Apr 19, 2011 08:55
Сјајан посао!
Агилити Хостер сам користио само неколико дана и већ сам задовољан. Наставите са сјајним радом, АгилитиХостер!

Apr 17, 2011 12:21
Врло добра услуга, уједначен или основни план
Ову услугу користим већ неко време у бесплатном плану. Услуга је врло добра, поузданост је врло висока. Свакако бих препоручио овај хостинг.

sprinet

Apr 20, 2011 02:20
Одлична компанија!
Агилити Хостер је невероватна, одлична услуга, велика брзина, управо савршена компанија за бављење, топло препоручена од било које друге хостинг компаније која се плаћа или бесплатно!

703241

Apr 20, 2011 11:48
агилитихостер.цом је сјајан
Свиђа ми се овај хостинг
лако се пријавити
наставио сам, имам овај хостинг сада са неколико минута .......
имам ову услугу бесплатно и наставља се до краја дана.
морам рећи: то ми је јако важно ....
сутра ћу позвати свог пријатеља да користи овај хостинг, јер је услуга врло добра и пријатна

menossi

Apr 21, 2011 03:33
агилитихостер.цом је најбољи!
Агилитихостер.цом је најбољи, заиста !!! Пронашао сам агилитихостер.цом на гоогле.цом и не верујем! Услуга је 100% беспријекорна, по мени најбоља услуга, најснажнији алати и цпанел. Сјајно ! Сјајно ! Сада идем на своју веб страницу у пхп-у, коју хостује агилитихостер.цом! Срећан сам ! Ћао !

businesscoach

Apr 22, 2011 08:33
прерано за коментарисање
Изгледа добро. Добро постављено и логично, али имам проблем са пријавом на Филезилла. Али ово је бесплатна услуга, па претпостављам да морамо прихватити да неће бити савршена. Сад ћу испробати корисничку подршку и обавестићу вас све о њиховом учинку.
Постављање је било прилично безболно у поређењу са неким смећем тамо.

peter

Apr 23, 2011 09:18
I've already done this, so the fact I have to waste time doing it again is a big negative! Response to my enquiry was good, and I like the features. But I'll only be able to truly rate the service onse I have the FTP side up and running. It seems to all work logically and is a damned side better than some of the other services out there that are there merely to show the world their genius and lack of understanding of the customer.

Apr 23, 2011 04:07
The free hosting service is reliable, robust and easy to use. I have no complaints!

Advance notice is provided for downtime during upgrades, much appreciated!

I had previously tried other free hosting services for my non-profit site and not been satisified but yours has not disappointed. I would recommend it to anyone.

Edd Norton

Apr 23, 2011 09:30
Бриљантна услуга
АгилитиХостер лако планира најбоље хостинг планове који одговарају потребама купца. Имам само бесплатан налог, али то је све што ми треба. Настави са добрим радом

Akhilesh Shrinet

Apr 20, 2011 01:49
I am happy with this service, although I am free domain holder which yet not activated. I am awaiting for that